Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! İlk uçakla geliyor
05.06.2020

1/10
Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için yaklaşık 3 aydır arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yeni hocasına kavuşuyor. Haftalar süren görüşmelerin ardından sarı-lacivertliler tecrübeli isim ile anlaşma sağladı. Kanarya'nın yeni hocasının uçuşlar başlar başlamaz İstanbul'a geleceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

2/10
Ligin ikinci yarısında oynadığı son 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmuştu.

3/10
Teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı'nda yerli ve yabancı 3 teknik adamla görüştüklerini açıklamıştı.

4/10
Kanarya'nın adı Nenad Bjelica, Erol Bulut, Abdullah Avcı ve Okan Buruk gibi isimlerle anılırken, arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler mutlu sona ulaştı.

5/10
Sarı-lacivertliler, uzun süredir görüşme halinde olduğu Nenad Bjelica ile her konuda anlaşma sağladı.

6/10
BJELICA İLK UÇAKLA GELİYOR

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının ardından görüşülen üç isimden biri olan ve büyük ölçüde anlaşma sağlanan Nenad Bjelica'nın, yurt dışı uçuşları başlar başlamaz İstanbul'a geleceği açıklandı.

7/10
Şu anda Avusturya'daki evinde bulunan 48 yaşındaki teknik adam ile ilgili bir haber yayımlayan Hırvat gazetesi Sportske Novosti, Bjelica'nın Türkiye'ye gitmeye hazırlandığını ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya hazır olduğunu yazdı.

8/10
Fenerbahçe ile görüştüğünü doğrulayan Bjelica hakkında, daha önce Türkiye'de Karabük ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor'dan da açıklama geldi.

9/10
Hırvatistan basınından Index. hr'ye konuşan Tudor, “Bjelica, muhteşem bir teknik direktör! Fenerbahçe için iyi bir seçim olur.

10/10
Bir rakibi olarak söylüyorum, sürekli sürprizler yapıyor. Hazırladığı taktiklerle, rakip teknik adamları şaşırtmayı başarıyor“ yorumunu yaptı. (Fotomaç)


İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.