Fenerbahçe'nin çılgın planı ortaya çıktı! Emre'nin yerine geçecek
03.06.2020

1/8
Takımın başına Erol Bulut'u getiren Fenerbahçe, Nuri Şahin'de de mutlu sona yakın. 1 Şubat'tan beri forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, sportif direktörü Frank Baumann'dan 'Kal' mesajı alamadı. Bu gelişmeyle Kanarya'nın transfer için umudu daha çok arttı.

2/8
Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için yoğun mesai harcanıyor.

3/8
Sezon sonunda aktif futbol yaşantısını noktalayarak sarı-lacivertlilerin sportif direktörlük görevini üstlenmesi beklenen Emre Belözoğlu, şimdiden birçok yıldız ile temas kurdu.

4/8
Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüsleyerek tekrar Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen sarı-lacivertlilerde iste gündeme bomba bir isim gelmişti.

5/8
NURİ İÇİN UMUT ARTTI

1 Şubat'tan beri forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, sportif direktörü Frank Baumann'dan 'Kal' mesajı alamadı. Bu gelişmeyle Kanarya'nın transfer için umudu daha çok arttı.

6/8
Milli futbolcumuz Nuri Şahin için Almanya günleri bitmek üzere... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarında olan tecrübeli oyuncu için Werder Bremen Sportif Direktörü Frank Baumann'ın, “İki tarafın da geleceği nasıl gördüğü ile ilgili ön görüşme yaptık ancak henüz bir şey kararlaştırılmadı. Bir daha bir araya geleceğiz“ şeklindeki açıklaması, “Bremen günlerinin sona ermesi yakın“ şeklinde yorumlandı.

7/8
SPORTİF DİREKTÖR OLMASI HEDEFLENİYOR

Bu gelişme Fenerbahçe cephesinde de olumlu karşılandı. Kanarya'nın geleceğe yatırım olarak gördüğü Nuri için planları ise iki cepheli.

8/8
Kariyerine spor yöneticisi olarak devam etmeyi planlayan ve bunun için dünyanın en önemli üniversitelerinden eğitim alan Nuri'nin 2-3 yıl forma giymesi sonrasında ise Fenerbahçe'de sportif direktör olması hedefleniyor.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.