Vedat Muriqi'ye Şampiyonlar Ligi kancası!
30.05.2020

1/11
Fenerbahçe em teknik direktör hem de yapılacak transferler için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ligin ilk yarısında gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini üzerine çeken Vedat Muriqi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

2/11
Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını sonrası, neredeyse tüm kulüpler ekonomik kriz içerisine girdi. Yeni dönemin planlamasını yapan takımlar, bir yandan da bütçe arayışında.

3/11
Bu takımlardan biri olan Fenerbahçe... Hem teknik direktör hem de yapılacak transferler için yoğun bir çalışma yürütüyor.

4/11
Sarı-lacivertli yönetim, takımdan bazı isimleri de gelecek transferlere kaynak yaratmak için satış listesine koydu.

5/11
Bu oyunculardan başı çeken isim ise Vedat Muriqi... Kosovalı futbolcu ligin ilk yarısında gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini üzerine çekmişti.

6/11
Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Muriqi için İtalyan devi tekrar devreye girdi. İşte son gelişmeler...

7/11
Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Lazio, Vedat Muriqi'yi hedefine aldı. Muriqi için “20 milyon avroluk golcü“ ifadesi kullanıldı.

8/11
İtalyan basınından La Gazetta dello Sport'un haberine göre Lazio'nun Vedat Muriqi aşkı yeniden alevlendi. Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kosovalı golcüyü takip eden Lazio, sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

9/11
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi mücadelesi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Lazio'nun Vedat Muriqi transferi için 20 milyon avroyu gözden çıkarması gerektiği ifade ediliyor.

10/11
Kosovalı golcü için yoğun bir rekabetin olduğu ve Lazio'nun transferde ısrarını sürdüreceği vurgulanıyor.

11/11
Sarı-lacivertli forma ile bu sezon toplamda 28 maça çıkan Muriqi, süre aldığı bu maçlarda 15 gol - 6 asistlik performansa imza attı. Golcü oyuncunun Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.