Aziz Yıldırım'ın hayali gerçek oluyor! Transfer için girişim başladı...
21.05.2020

1/13
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına ağırlık veren Fenerbahçe'de gündemde birçok yıldız isim var. Sarı-lacivertlilerde eski başkan Aziz Yıldırım'ın hayali olan yıldız futbolcu için de girişimler başladı. İşte o isim ve yaşanan gelişmeler...

2/13
Yeni sezonda bambaşka bir kadroyla zirveye oynama planları yapan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları yoğunlaştı. Dünyanın dört bir yanından oyuncu arayışlarını sürdüren sarı-lacivertlilerin önceliği ise yeni teknik direktörü bir an önce takımın başına getirmek...

3/13
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta telekonferans yoluyla düzenlenen Divan Kurulu Toplantısı'nda yerli ve yabancı 3 teknik adamla görüştüklerini açıklamıştı. Adı sık sık Erol Bulut, Nenad Bjelica, Abdullah Avcı ve Okan Buruk gibi isimlerle anılan sarı-lacivertlilerin, Bulut ya da Bjelica ikilisinden birini takımın başına geçireceği öne sürüldü.

4/13
Kanarya'da yeni teknik direktör için çalışmalar tüm hızıyla sürerken; Muriqi, Zajc ve Jailson gibi yüklü bonservis bedeli elde edilebilecek oyuncular da satılarak transfer için kaynak yaratılması hedefleniyor.

5/13
Özellikle bu sezon gösterdiği etkili performansla Avrupa devlerinin radarına giren ve en az 15 milyon Euro'ya satılması planlanan Muriqi'den gelecek paraya güvenen yönetim, bu doğrultuda dünya yıldızı ismi gündemine aldı.

6/13
TAISON YENİDEN GÜNDEMDE

Geniş ve alternatifli bir kadro için kolları sıvayan Fenerbahçe, uzun yıllardır gündeminde olan Taison'dan vazgeçmiyor.

7/13
AZİZ YILDIRIM DA İSTEMİŞTİ

Sarı- lacivertliler, Aziz Yıldırım'ın başkanlık döneminde de gündeme gelmesine rağmen sözleşmesinin sona erdiği Shakhtar Donetsk'e yeniden imza atan Brezilyalı futbolcu için tekrar harekete geçti.

8/13
TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Ukrayna ekibiyle 2021'de sözleşmesi sona erecek olan Sambacı'da ısrarcı olan Kanarya, transferde tüm şartları zorlayacak.

9/13
IRKÇILIĞA MARUZ KALDI

Sol kanatta oynayan ve görev verilmesi halinde 10 numara pozisyonunda da forma giyen 32 yaşındaki futbolcunun 8 sezondur formasını giydiği Shakhtar Donetsk'ten ayrılmak istediği iddia ediliyor.

10/13
10 Kasım 2019'da Dinamo Kiev ile oynadıkları Ukrayna Ligi karşılaşmasında rakip taraftarların ırkçı tezahüratlarından sonra bu ülkeden ayrılacağı sıkça dile getirilen yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakabileceği belirtiliyor.

11/13
KUPA CANAVARI SAMBACI

Ukrayna'da 2019'da yılın futbolcusu seçilen Taison, Shakhtar Donetsk formasıyla 5 lig şampiyonluğu, 5 Ukrayna Kupası, 4 de Ukrayna Süper Kupa zaferi yaşadı. 32 yaşındaki yıldız futbolcu, Brezilya temsilcisi Internacional ile de bir kez Libertadores şampiyonluğu elde etti.

12/13
TAISON KİMDİR?

Tam adı Taison Barcellos Fread olan futbolcu, 13 Ocak 1988 tarihinde Brezilya'nın Pelotas kentinde dünyaya geldi.Futbola Internacional altyapısında başlayan ve aynı takımda profesyonel futbol hayatına başlayan Taison, 2010 yılında 6.3 milyon Euro karşılığında Metalist Kharkiv'e transfer oldu.Metalist'te 2.5 sezon boyunca gösterdiği başarılı performansın ardından büyük kulüplerin dikkatini çeken yıldız futbolcu, 2013 yılı ara transfer döneminde 12 milyon Euro karşılığında Ukrayna devi Shakhtar Donetsk'e imza attı.

13/13
438 MAÇ 80 GOL 110 ASİST

Son 8 sezondur Shakhtar formasını giyen tecrübeli futbolcu, bu sezon takımında 17 gole direkt katkı sağladı. 27 maçta forma giyen Brezilyalı futbolcu, 9 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 de asist yaptı. Profesyonel kariyerinde 3 takımın formasını giyen Taison, toplam 438 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 80 kez rakip fileleri havalandıran yıldız futbolcu, 110 asist yaptı.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.