Fenerbahçe'de takımın yeni şefi Ozan Tufan olacak!
19.05.2020

1/7
Fenerbahçe’de yeni sezonla birlikte kadroda değişim yaşanacak. Emre Belözoğlu’nun saha içindeki görevini Ozan Tufan devralacak, takımın yeni şefi olacak

2/7
Fenerbahçe’de yeni sezonla birlikte büyük bir değişim yaşanacak. Emre Belözoğlu’nun futbol kariyerini tamamlayıp sportif direktör olarak devam etmesiyle birlikte tecrübeli ismin görevini Ozan Tufan alacak, takımın liderliğine o oturacak.

3/7
Özellikle koronavirüs salgını sebebiyle artık yurtdışından istenen oyuncuların alınması zor hale geldi. Bu nedenle yerli isimlere yönelen sarı-lacivertli takımda oyuncu grubunun şefliğini de Ozan Tufan üstlenecek.

4/7
Sarı-lacivertli takımla sözleşmesini uzatan ve 2023’e kadar imza atan yıldız futbolcu, artık takımın en önemli ismi konumuna gelecek. Luiz Gustavo’nun takımda kalıp kalmamasına göre kaptanlık görevinin bile verilme düşüncesi bulunuyor.

5/7
Erken anlaşınca...

Ozan Tufan’ın özellikle sezon içinde sözleşmeye imza atması sarı-lacivertli yönetim tarafından takdir edildi. Yıl sonunda bonservisini alıp istediği kulübe bedava gitme hakkı bulunan 25 yaşındaki orta saha, bunu kullanıp ayrıca imza parası da alabilirdi.

6/7
Bu avantajlı duruma rağmen Fenerbahçe’ye borcunu ödemek istediği için erken imza atan Ozan Tufan, bu tavrı sonrası kulüp içinde daha da büyüdü.

Teknik adam konusunda da Ozan Tufan’ın görüşlerinin alındığı öğrenildi.

7/7
Samandıra’yı, Fenerbahçe’yi ve oyuncu grubunu yakından tanıyan Ozan’ın bu konuyla alakalı olarak yönetime fikirlerini aktardığı belirtildi. (Milliyet)


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.