Fenerbahçe'de kritik toplantı! Emre Belözoğlu - Erol Bulut...
19.05.2020

1/12
Sezon sonunda futbol hayatına son vererek, Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü görevini üstlenmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun teknik direktör çalışmaları devam ediyor. 39 yaşındaki yıldız isim teknik direktörlük görevi için Alanyaspor'da çalışmaya devam eden Erol Bulut ile görüştü. İşte görüşmede yaşananlar...

2/12
Ersun Yanal'ın istifasının ardından Fenerbahçe'de başlayan teknik direktör arayışları adeta arapsaçına dönmüştü.

3/12
Ortaya onlarca isim atılırken, geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç, görüştükleri 3-4 isim olduğunu ve teknik adamda aradıkları kriterleri açıkladı.

4/12
Türkiye'yi iyi tanıyan, 40-50 yaşlarında, kulübün ekonomik imkanlarına uyum sağlayabilecek, takım içi rekabeti sağlayabilecek ve cesur bir hoca aradıklarını söyleyen Koç'un işaret ettiği isim şüphesiz Erol Bulut'tu.

5/12
Alanyaspor ile ekstra sezona hazırlanan Erol Bulut da yaptığı açıklamada, “Herkesin aklına ben geldim“ demişti.

6/12
''HAZIRLIKLARA BAŞLAYALIM HOCAM''

Fenerbahçe'de hoca konusunda yaşanan gelişmelerin detayına Fotomaç gazetesi ulaştı. Sportif direktörlüğe hazırlanan Emre Belözoğlu'nun, Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Erol Bulut ile dün bir telefon görüşmesi yaptığı ve “Hocam hazırlıklara başlayalım“ dediği öğrenildi.

7/12
Nenad Bjelica'nın bitmek bilmeyen talepleri nedeniyle Hırvat hocanın dosyasını rafa kaldıran Fenerbahçe yönetimi, Erol Bulut'u ilk sıraya koydu.

8/12
Alanyaspor ile sezonu tamamlayacak olan Bulut'un, bir yandan da Belözoğlu ile gelecek sezonun planlarını konuştuğu ve transfer için isim önerdiği kaydedildi.

9/12
BU ÖZELLİKLER BENDE VAR

Alanyaspor'un hocası Erol Bulut, Ali Koç'un Divan toplantısında yaptığı açıklamalardan sonra şu ifadeleri kullanmıştı: “Sayın Başkan Ali Koç, teknik direktör konusunda konuşurken herkesin aklına Erol Bulut geldi, beni bağdaştırdı ama başkalarında da bu özellikler var.

10/12
Tabii bu özelliklerin bende olduğunu düşünüyorum. Aytemiz Alanyaspor ile süren bir sözleşmem var. Saygısızlık yapmak istemiyorum. Saygı ve disiplinin olmadığı yerde başarı da zor olur.“

11/12
Türkiye, Erol Bulut'u Fenerbahçe formasıyla tanıdı. Bulut, 1995'te Eintracht Frankfurt'tan sarı-lacivertli takıma transfer oldu.

12/12
4 sezon F.Bahçe forması giyen 44 yaşındaki hoca, 1995-96 sezonunda şampiyon olan kadroda yer almıştı.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.