Transferde savaş çıktı! Rakip M. City ve Dortmund...
18.05.2020

1/10
Süper Lig'e hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, ikinci yarıda gösterdiği kötü performans nedeniyle şampiyonluk yarışına neredeyse havlu attı.

2/10
Üstünen yaşanan corona virüsü salgını kulüpte büyük maddi sıkıntılara yol açarken, sarı-lacivertli ekipte transfer planlamaları yön değiştirdi.

3/10
Yaşı geçmiş yıldız isimlere yüksek bonservis ve yüksek maaş ödemek istemeyen Sarı Kanaryalar'da takımı gençleştirme adına operasyon başladı.

4/10
RAVİL TAGİR'E KANCA!

Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da bu sezon forma şansı bulan 16 yaşındaki savunma oyuncusu Ravil Tagir'e talip olmuştu.

5/10
Genç yaşına rağmen Ümit Milli Takım forması giyen savunma oyuncusu Ravil Tagir için kaptan Emre Belözoğlu, Altınordulu kurmaylar ile temasa geçmişti.

6/10
DEV KULÜPLER DEVREDE!

Takvim'i haberine göre; Süper Lig devi, yaz transfer döneminin alt yapısını kurarak erkenden görüşmeye başladığı Tagir için girişimlerini hızlandırdı.

7/10
Genç futbolcuya Manchester City ve Borussia Dortmund'un talip olmasından rahatsızlık duyan F.Bahçe Yönetimi İzmir kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

8/10
İKİ TAKIMIN ARASI İYİ

Daha önceden Berke Özer ve Barış Alıcı'yı kadrosuna kattığı Altınordu ile sıkı ilişkileri bulunan Fenerbahçe'nin, Ravil Tagir transferinde de aynı kozu kullanması bekleniyor.

9/10
HÜSEYİN EROĞLU'NDAN RAVİL TAGİR AÇIKLAMASI

Altyapı yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Altınordu'da ismi Fenerbahçe ile anılan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kulüplerin kolaycılığa kaçıp transfer yapmak yerine genç futbolculara güvenmeleri gerektiğini vurgulamıştı.

10/10
Deneyimli teknik adam, “Çağlar ve Cengiz'den sonra çıtamızın çok yükseldiğini herkes gördü. Bu sezon Ravil Tagir'i 16, Burak İnce'yi 15 yaşında A takıma aldık. Ülkemizde çoğu kulüp gençleri oynatmıyor. Transfer yasağı yoksa gençlere şans verilmiyor. Benim için yaş önemli değil. Oyuncunun sahada istediğimi vermesi önemli“ ifadelerini kullanmıştı.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.