Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! İşte yeni takımı
17.05.2020

1/11
Fenerbahçe'de gelecek sezonun çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde transfere bütçe ayrımak için oyuncu satışı gündemde. Kanarya, bu doğrultuda Miha Zajc ve Jailson gibi isimleri gözden çıkartırken sürpriz bir ayrılık daha gündeme geldi. İşte Fenerbahçeli yıldızın yeni adresi...

2/11
Corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

3/11
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde telekonferans yöntemiyle katıldığı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda futbolculara yönelik mesajlar verdi.

4/11
Koç, “Artık vefa zamanı“ diyerek futbol endüstrisinin ve kulüplerin salgın sonrası içine düştüğü ekonomik duruma gönderme yaparak maaşlarda indirime gideceklerini duyurdu.

5/11
Bu açıklama, sarı-lacivertlilerin yüksek maaş alan futbolcularla yollarını ayıracağı şeklinde yorumlandı.

6/11
Fanatik'in haberine göre, Ali Koç'un sözlerinin ardından toplam maliyeti yıllık 5 milyon Euro'yu bulan Max Kruse'ye yol göründü.

7/11
AYRILMAK İSTİYOR

Alman medyasına sürekli olarak demeç veren ve sezon sonunda Türkiye'den ayrılmak istediğine vurgu yapan orta saha oyuncusunun gitmesine yönetim de sıcak bakıyor.

8/11
Yarım sezonu aşkın bir süredir sarı-lacivertli formayı giyen Kruse, dönem dönem disiplin sorunu yaşamış, arkadaşları ile iletişim kurmakta zorlanmıştı.

9/11
Ayrıca yaşadığı sakatlıklar ve maç seçmesi de teknik heyetin gözünden kaçmamış, bu durum hanesine kötü puan olarak yansımıştı.

10/11
Divan Kurulu'na Başkan Ali Koç'un, “En yüksek rakam 2.2 milyon Euro olacak“ sözü de bu miktarın üstünde alan Kruse'nin gönderilme sebepleri arasında yer alıyor.

11/11
ALMANYA'YA DÖNECEK

Yönetimin bu futbolcu için 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği ve son günlerde adı eski takımı Wolfsburg ile anılan yıldız futbolcunun ülkesi Almanya'ya döneceği öğrenildi.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.