Fenerbahçe'ye iki golcü birden!
15.05.2020

1/9
Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler bir yandan teknik direktör sorununu çözmek için çalışırken, diğer yandan transfer görüşmelerine devam ediyor. Kanarya'da Vedat Muriqi ve Mevlüt Erdinç'in takımdan ayrılması beklenirken, iki ismin alternatifleri belli oldu.

2/9
Corona virüsü salgını sonrası lige verilen arada harekete geçen Fenerbahçe, gelecek sezon kadrosundaki hücumcuları yenilemeyi hedefliyor.

3/9
Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'ye gelen teklifler ve Mevlüt Erdinç'in de kadroda düşünülmemesi sebebiyle golcü transferi için gaza basan Fenerbahçe, iki yıldızı yakın takibe aldı.

4/9
Yeni Asır'da yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin Muriqi'nin ayrılma ihtimali sebebiyle Zenit ile sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Artem Dzyuba üzerinde durduğu öne sürülürken Mevlüt Erdinç'in yerine de yine bir yerli isim düşünülüyor.

5/9
Fenerbahçe'nin, adı bir süre önce Galatasaray ile de anılan Fortuna Düsseldorf'un golcüsü milli futbolcu Kenan Karaman'ı da takibe aldığı bildirildi.

6/9
İtalyan basını Lazio ile Napoli'nin, İngiliz basını da Leicester City, Tottenham ve Crystal Palace'ın Vedat Muriqi'yi istediğini öne sürürken oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali yüksek görünüyor.

7/9
Yıldız oyuncu Artem Dzyuba için de temasların yakında başlaması bekleniyor.

8/9
Rusya Milli Takımı'nda da forma giyen yıldız isim için Avrupa'dan birçok takımın devrede olduğu haberleri gelirken, Kanarya'nın elini çabuk tutup bu transferi sonlandırması bekleniyor.

9/9
10 kez A Milli Takım forması giyen Kenan Karaman'ın da gelecek sezon sözleşmesi bitiyor.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.