Fenerbahçe'ye 18'lik sol bek!
15.05.2020

1/11
Transfer çalışmalarını südüren Fenerbahçe, sol bek için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Sarı-lacivertli takımın 18 yaşındaki futbolcunun transferi için istekli olduğu vurgulandı.

Gelecek sezon için parolasını mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe, Türkiye'den ve dünyadan birçok yıldızla birebir temas halinde.

2/11
Sportif Direktör Emre Belözoğlu koordinasyonunda hem teknik direktör hem de transfer operasyonunu yürüten sarı lacivertli kulüp, bu hususta hızlı davranarak yeni sezona iddialı girmenin planlarını yapıyor.

3/11
Fenerbahçe'nin, Brezilya'daki scout analizlerinde, üzerine düştüğü isim de belli oldu.

4/11
Br.bolavip.com adlı internet sitesi, Milan ve Fenerbahçe'nin, Brezilya'nın Flamengo takımında forma giyen Caio Roque için temasta olduğunu okuyucularına aktardı.

5/11
Sol bek ve sol açık pozisyonlarında başarılı bir performans sergileyen futbolcu, hızıyla ve tekniğiyle rakiplerine karşı üstünlük sağlıyor.

6/11
“18 yaşındaki Flamengolu, Milan ve Fenerbahçe'nin radarında“ başlıpı ile verilen haberde, oyuncunun Brezilya kulübü ile olan sözleşmesini yenilediği vurgulandı.

7/11
Milan'ın radarında

Milan, Theo Hernandez'in yerine, aynı rolde olan bir ismi arıyor. Ancak, şu anda Milan kulübü Caio Roque için somut bir adım atmadı.

8/11
En istekli kulüp Fenerbahçe

Şu anda sadece Türkiye Süper Lig takımı Fenerbahçe oyuncuyla iletişime geçti. Ayrıca, onunla sözleşme imzalamak için en istekli kulüp durumunda.

9/11
Öte yandan Uruguaylı Diego Laxalt'ın ikna edilmediği ve yaz aylarında oyuncunun ayrılabileceği, Milan'ın bu sebeple genç ve umut vadeden bir ismi aradığı aktarıldı.

10/11
Ayrıca yıldız ismin, 70 milyon €'luk bir sözleşme fesih maddesi var.

11/11
2019 yılında Flamengo U 17 takımında 30 müsabakaya çıkan genç yetenek 3 gol kaydetmişti. Öte yandan U17 takımı ile Brezilya'da 2 kupa kazandı.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.