Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi Fenerbahçe'ye!
13.05.2020

1/23
Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! Son 6 sezonda herhangi bir kupa kaldıramayan Kanarya, gelecek sezon için kadrosunu yıldızlarla doldurmayı planlıyor...

2/23
Corona virüsü (koronavirüs) pandemisi nedeniyle Süper Lig'e verilen arada mali olarak zarara uğrayan Kanarya, hem mevcut tabloyu göz önünde bulunduracak, hem de transferde cürretkar davranacak.

3/23
UEFA'nın FFP konusunda esneklik sağlamasını bekleyen sarı lacivertli yönetim, bu kararın resmi olarak açıklanmasının ardından bomba transferlerini birer birer patlatmayı hedefliyor.

4/23
Fotomaç'ın haberine göre bu bağlamda birçok yıldız ile temaslarını sıklaştıran Fenerbahçe için bu kez gelen iddialar Rumen basınından...

5/23
Digisport.ro adlı internet sitesinde yer verilen habere göre Fenrbahçe, Vedat Muriqi'nin satışının ardından kazanacağı parayla bir dolu transfer yapmayı düşünüyor. Bunlardan 2'si de 10 numara ve forvet mevkine olacak.

6/23
GEORGE PUSCAS VE IANIS HAGI PAKETİ!

Haberde, Fenerbahçe'nin, Romanya'nın son dönemlerde çıkardığı en büyük 2 yıldızı için devrede olduğu belirtildi. Bunlardan biri Puscas, biri Hagi!

7/23
Digisport.ro'nun konu ile ilgili aktardığı haber şu şekilde oldu;

8/23
“Georgo Puscas, Vedat Muriqi yerine aranıyor!

9/23
Türkler, Kosovalı yıldız forvetlerini sezonun sona ermesiyle beraber kaybedeceklerine inanıyorlar.

10/23
Bunun nedeni, Premier Lig ekibi Tottenham ve Serie A kulübü Lazio'nun, Vedat Muriqi'ye olan ilgisinden dolayı olduğu biliniyor.

11/23
MOU 25 MİLYON VERECEK!

Bu transferi görünüşe göre Tottenham teknik direktörü Jose Mourinho kazanacak... Portekizli teknik direktör 25 milyon euroya kadar çıkacak ve bu davayı kazanacak.

12/23
“IANIS HAGI DE TÜRKLERİN LİSTESİNDE“

Fenerbahçe, Muriqi'yi satacak ve transferlerini buna göre yapacak. Öte yandan sarı lacivertliler, Kosovalı golcünün bonservisiyle beraber Puscas transferini rahat bir şekilde yapabilecek.

13/23
Puscas ile beraber Fenerbahçe, Galatasaray'ın efsane ismi George Hagi'nin oğlu Ianis Hagi ile de ilgileniyor ve Rumen 10 numara, Türklerin listesinde.“

14/23
GEORGE PUSCAS KİMDİR?

8 Nisan 1996 tarihinde Romanya'nın Marghita şehrinde dünyaya gelen George Puscas, sağ ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor.

15/23
Yıldız golcü, farklı gölgelerde değerlendirilebiliyor. Önceliği forvet olan Puscas, tercih edilmesi halinde sol açık ve 10 numara mevkinde de oynayabiliyor.

16/23
Kariyerine Academia Liberty Oradea'da başlayan Puscas, daha sonra; FC Bihor Oradea, Inter Primavera, Inter, SSC Bari, Benevento, Novara Calcio 1908, SSD Palermo ve Reading FC formalarını terletti.

17/23
Puscas, bu sezon Reading formasıyla toplamda çıktığı 33 müsabakada 11 gol 1 asistle oynadı ve 2258 dakika sahada kaldı.

18/23
IANIS HAGI KİMDİR?

Galatasaray'ın efsane ismi ve Rumen futbolunun da unutmazları arasında yer alan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, 22 Ekim 1998 tarihinde dünyaya geldi.

19/23
İSTANBUL DOĞUMLU

Romanya uyruklu olan Ianis Hagi, dünyaya İstanbul'da gözlerini açtı.

20/23
1,82 boyundaki genç yetenek, 10 numara pozisyonunda görev alıyor. Ancak, istenildiği taktirde sağ ve sol kanatlarda da forma giyebiliyor. Ianis Hagi'nin en büyük özellikle asist başarısı ve çalım yeteneği.

21/23
Kariyerine Hagi Akademisi'nde başlayan Ianis, daha sonra sırasıyla; FC Viitorul U19, FC Viitorul, Fiorentina, KRC Genk ve Glasgow Rangers formaları terletti.

22/23
Ianis Hagi, bu sezon toplamda 31 müsabakada rol alırken 6 gol 6 asistle oynadı ve 1500 dakika sahada kaldı.

23/23


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.