Emre Belözoğlu'ndan Mert Hakan'a; "Bize gel, yıldız ol"
08.05.2020

1/8
Sportif direktörlüğe hazırlanan Emre Belözoğlu, G.Saray’ın da talip olduğu Sivas’ın yıldızı Mert Hakan’ı F.Bahçe’ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyor.

2/8
Galatasaray'ın prensipte anlaştığı iddia edilen Sivasspor'un yıldızı Mert Hakan Yandaş'a Fenerbahçe'nin ilgisi devam ediyor.

3/8
“BURADA YILDIZ OLURSUN“

26 yaşındaki 10 numara ile telefonla konuşan Emre Belözoğlu'nun, kendisine 'idolüm' diyen Mert Hakan'a “Fenerbahçe'ye gel. Burada star olursun. Galatasaray'da Türk oyuncular yer bulamıyor. Bizde yeni bir yapılanma olacak ve sen de baş rollerden birini kap“ dediği öğrenildi.

4/8
DAHA CAZİP TEKLİF

Bu sezon kırmızı- beyazlı formayla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Mert Hakan Yandaş, 30 resmi maçta 10 gol atıp, 4 asist yaptı. Fotomaç'ın haberine göre başarılı orta saha için Fenerbahçe'nin, G.Saray'dan daha cazip bir teklif hazırladığı dile getiriliyor.

5/8
FENERBAHÇE GELİŞMESİ

Öte yandan Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Sezon sonunda serbest kalacak Demir Grup Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, transfer sezonunun en çok konuşulacak ismi olacak gibi... 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile ön protokol yaptığı konuşulurken, devreye Fenerbahçe girdi. Sarı-lacivertlilerin teklifinin, Galatasaray'ın yaptığı tekliften daha iyi olduğu ve Mert Hakan'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğu bilgiler arasında.

6/8
HAZİRANA KADAR VAKİT VAR

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray ile sözlü bir protokol yapsa da hukuki geçerliliği olacak bir imza atmadığı bildirildi. Oyuncuya ödenmesi vadedilen 2.2 milyon TL'lik imza parası için sarı- kırmızılıların haziran başına kadar vakti olduğu, bu paranın ödenmemesi halinde rotanın Fenerbahçe'ye döneceği ifade edildi. Bu nedenle Kanarya, tecrübeli orta saha için beklemeye geçti.

7/8
SÖZÜNDEN CAYMAK İSTEMİYOR

Mert Hakan Yandaş cephesi, daha önce verilen sözlerden caymak istemiyor. Bu nedenle ligin de durduğu ortamda Galatasaray'ın atacağı adım gözlenecek. Haziran başında imza parası yatırılmazsa, Galatasaray ile yapılan sözlü protokol geçersiz sayılacak. Böylelikle Mert Hakan için Fenerbahçe yolu ardına kadar açılmış olacak.

8/8
EMRE BELÖZOĞLU ISRARCI

Transfer öncesinde Mert Hakan'ın gelecek sezon sportif direktör olacak Emre Belözoğlu tarafından telefonla arandığı ifade edilmişti. Belözoğlu'nun bu transferde önemli rol oynadığı, oyuncunun takıma katılması konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Mert Hakan, bu sezon Sivasspor'un en dikkat çeken oyuncusu olurken, ligde 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.