Fenerbahçe'ye şok! Nenad Bjelica'ya teklif...
06.05.2020

1/15
Fenerbahçe'de teknik direktör konusu çözülmek üzere... Yönetici Selahattin Baki'nin ardından Başkan Ali Koç ile de görüşme gerçekleştiren teknik direktör Nenad Bjelica'da ufak bir pürüz kaldı.

2/15
Ali Koç'un, Hırvat hocaya 2021'deki kongreyi düşünerek 1 yılı opsiyonlu bir sözleşme önerdiği, bu durumun Bjelica'yı düşündürdüğü kaydedildi.

3/15
Bundan önceki hocalar Cocu ve Yanal'ın görev sürelerini tamamlamadan ayrıldığını bilen 48 yaşındaki teknik adamın uzun vadeli bir mukavele talep ettiği ifade edildi.

4/15
UZUN VADELİ PLAN YAPILIYOR

Başkan Ali Koç ve yönetici Selahattin Baki'nin, Bjelica'ya yönetimsel açıdan böyle bir talepte bulunduklarını, kendisiyle uzun vadeli bir plan yapılacağını aktardığı gelen bilgiler arasında.

5/15
Futbol takımını takviyelerle değil, yeniden oluşturulacak bir kadroyla yeni sezona başlatmak isteyen Bjelica'nın en az 3 senelik mukavele talebinde bulunduğu vurgulandı.

6/15
Görüşmelerde rakamlar konusunda bir problem yok ancak sözleşme süresi tartışılıyor. Bu küçük pürüz giderilip, uçuş yasakları kalkınca Bjelica'nın sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

7/15
Bu arada, Hırvat hocanın F.Bahçe'nin bu sezon ligde ve kupada oynadığı tüm maçlarını izlediği ve ayrıntılı bir rapor hazırladığı belirtildi.

8/15
AZERBAYCAN'DAN TEKLİF GELDİ

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevi için görüştüğü Bjelica'ya sürpriz bir teklif geldi.

9/15
Azerbaycan Futbol Federasyonu, son olarak Dinamo Zagreb'î çalıştıran ve son olarak Fenerbahçe ile görüştüğünü doğrulayan Bjelica'ya teklif götürdü.

10/15
Azeri basınındaki haberlere göre, Azerbaycan Futbol Federasyonu milli takımın başına geçmesi için Bjelica'ya yıllık 1.5 milyon euro değerinde teklif yaptı.

11/15
Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun listesindeki isimlerin başında Bjelica olduğu kaydedildi.

12/15
Bjelica, Hırvat basınına yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe ile Çarşamba gecesi bir görüşme yaptığımızı söyleyebilirim. Bu ilk resmi görüşmemizdi.

13/15
Yeni olan gelişme bu ama şu anda dediğim gibi sadece bu görüşme oldu.“ ifadelerini kullandı.

14/15
Öte yandan İtalyan muhabir Nicolo Schira sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Fenerbahçe, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica'ya 2022'ye kadar yıllık 2 milyon euro teklif etti.

15/15
Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor“ şeklinde bir haber geçti.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.