Gürcan Bilgiç: "Bjelica macera olur"
02.05.2020

1/7
Futbol yorumcusu Gürcan Bilgiç, yazısında Fenerbahçe'nin hoca tercihi üzerine yorumlarda bulundu.

2/7
“HANGİ BÜTÇEYİ KULLANACAKSINIZ?“

Bjelica için 'Keşke olsa' derim ama uçakları uçuramazken nasıl getireceksiniz? Yeni teknik adam için hangi bütçeyi kullanacaksınız?

3/7
“HEMEN GELEBİLMELİ“

Maceranın peşine düşmek iyidir ama gerçeklerle yürümek gerekir. Yabancı isteniyorsa, parmağını şaklattığında hemen gelebilmeli.

4/7
“BJELICA KEŞKE OLSA“

Kulüpler önlerini göremeseler de olaylara “kör“ bakan bir tanesi var; Fenerbahçe… Teknik direktörünü gönderip, kalan 8 maç için seçim yapmayıp, şimdi de “hadi“ dense, antrenman planlamasını yapacak stratejinin sahibi belli değil. Bjelica ismi gündeme geldi. “Keşke olsa“ derim. Prensipli, tavizsiz, oyuncuyu geliştiren ve oyun aklına sahip bir teknik adam. Uçakları uçuramazken nasıl getireceksiniz, çalıştıracaksınız ya da imza attıracaksınız.

5/7
“YENİ HOCAYA BÜTÇE YOK“

Her şey bir tarafa federasyon maddi kısıtlamaları henüz kaldırmadı. Yeni teknik adam için bütçe yok. Maceranın peşine düşmek iyidir ama gerçeklerle de yürümek gerekiyor. Bu kadar zamanı test sayılarının duruma bakarak geçirirseniz dört yanlışınız tüm doğruları götürür.

6/7
“TÜRK HOCA GETİRİLMELİ“

Yönetim hemen bir karar vermeli, Türk teknik adamla anlaşmalı. Yabancı istiyorsa da parmağını şıklattığında hemen gelebilecek, ülkeyi tanıyanlar seçilmeli.

7/7
“İDDİALAR TÖRPÜLENECEK“

Küçülen ekonomiler ile birlikte iddialar da törpüleneceği için “O olur mu, bu yeterli mi“ kavgasına girilmesi de anlamsız. “Ne koydun elime, ne süreyim saçıma“ derler adama. Yapılanma dönemini çok iyi planlayacak isimler var. Bunları söylemek bana doğru gelmiyor, manipüle etmek anlamı taşır. Bu aklın yönetimde olması lazım. Yoksa, bıraksınlar, gitsinler.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.