Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya!
28.04.2020

1/12
Fenerbahçe gelecek sezon için hem teknik direktör konusunda hem de transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor. Transfer için flaş bir isme göz dikildi. Yıldız isimle Galatasaray da ilgileniyor.

2/12
Fenerbahçe transferde vites yükseltti... Sarı lacivertliler, gelecek sezon için planlamarını masaya yatırırken, bir çok konu hakkında müzakerelerini sürdürdü.

3/12
Öncelik hoca

Sarı lacivertli kurmayların olmazsa olmazı teknik direktör konusu... Yönetim, Erol Bulut, Giampaolo, Mauel Pellegrini ve Nenad Bjelica isimleri üzerinde özellikle duruyor. Gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Kanarya, bir yandan kupaya uzanmak isterken, diğer yandan da 2021 yılında olacak kongreyi düşünüyor.

4/12
Sarı lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, hüsranla geçen 2 sezonun ardından yükseliş hedeflerken, hem teknik direktör konusunda hem de transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor. Corona virüsü (koronavirüsü) nedeniyle Süper Lig'e verilen arayı geleceğe yönelik projeleri istişare ederek geçiren kurmaylar, önceliğini bonservisi elinde olan ve kısa sürede takıma adapte olabilecek isimlere veriyor.

5/12
Bu bağlamda Türkiye'den ve dünyadan bir çok ismi gündemine alan Fenerbahçe'de, transfer için flaş bir isme göz dikildi.

6/12
Galatasaray'da oynadığı futbolla izleyenleri adeta kendine hayran bırakan Bruma'nın, Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edildi. Kısa süre önce Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği bilinen Portekizli yıldız için iddia dış basından geldi.

7/12
Voetbal4u.com adlı internet sitesinin konu ile ilgili yaptığı haber okuyuculara şu şekilde aktarıldı; “PSV Eindhoven, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Portekizli hücumcuyu 15 milyon euro bedelle kadrosuna dahil etti.

8/12
Başarılı bir sezon geçirmeyen Bruma'nın kariyeri sadece 1 sezon sürebilir. Basında yer alan bilgilere göre Bruma, gelen teklifleri değerlendirmeye karar verdi.

9/12
G.Saray olasılığı

Portekizli yıldız, eski kulübü olan Galatasaray'dan kendisine iletilebilecek olası bir teklifi değerlendireceğini yetkililere bildirdi.

10/12
Fenerbahçe istiyor

Öte yandan Galatasaray ile beraber Bruma'yı Fenerbahçe ve Toronto FC'de isteyenler arasında.“

11/12
5 gol 5 asist yaptı

Kariyerine Sporting Lizbon altyapısında başlayan Bruma, tüm alt yaş kategorilerinde forma giymesinin ardından 2013-14 sezonunda 13 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılılarda gösterdiği etkileyici performansla dikkat çeken Bruma, kiralık olarak Gaziantepspor ve Real Sociedad'a gönderilse de, 2017-18 sezonunda 15 milyon euro bedelle Alman ekibi Leipzig'in yolunu tuttu.

12/12
Bruma, burada da kendini pozitif bir şekilde göstermesinin ardından 2019-20 sezonunda yine 15 milyon euro bedelle PSV Eindhoven'a transfer oldu. Bruma, bu sezon PSV formasıyla 31 müsabakada rol aldı ve 5 gol 5 asist üretti. Yıldız isim, toplamda 1768 dakika sahada kalarak istikrarlı bir görüntü sergiledi. (Fotomaç)


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.