Bjelica, Fenerbahçe'ye 2 yıldızıyla gelmeyi planlıyor!
26.04.2020

1/8
Önümüzdeki sezon çok daha güçlü ve başarılı bir takımın temellerini atmak için harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, son günlerde önemli kararların eşiğine geldi. (Takvim)

2/8
YÖNETİMİN AKLINDAKİ İSİM

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasından bu yana arayışta olan sarı-lacivertliler Nenad Bjelica'yı teknik direktör olarak düşünürken, iki Hırvat futbolcuyu da takıma kazandırmak istiyor.

3/8
GÜNDEMDE KALINIC VAR

Fenerbahçe'nin hedefinde, bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Nikola Kalinic var... Yıldız futbolcu için önceden de girişimler yapılmıştı.

4/8
STOPERDE MARESIC LİSTEDE

Stoper mevkisi için de bir Hırvat yıldız adayı listeye alındı. Bu ismin 20 yaşındaki Dario Maresic olduğu öğrenildi. Stade Reims'de forma giyen Maresic'in bonservis bedeli 3 milyon Euro.

5/8
KİRALAMA SEÇENEĞİ DE MASADA

Aynı zamanda Avusturya vatandaşı da olan Maresic bu ülkenin U-21 ve U19 milli takımında forma giydi. Bonservis bedeli düşürülürse satın alınacak. Aksi halde kiralama seçeneği masada.

6/8
BJELICA KESİNLEŞİRSE...

Hoca olarak Bjelica'nın ismi kesinleşirse Kalinic ve Maresic için girişimler hızlanacak. Bununla birlikte başka Hırvat isimlerin ya da sisteme uyacak futbolcuların transferi söz konusu olabilir.

7/8
TARAFTARDAN ONAY

Fenerbahçeli taraftarlar takımın başına yabancı bir hocanın geçmesi durumunda Bjelica ismine sıcak baktılar. Ancak sitemine uygun futbolcuların alınması gerektiği de ifade edildi.

8/8
KALINIC, ROMA'DA KİRALIK

Hırvat santrfor Kalinic'i 2017 yılında Milan, Fiorentina'dan 20 milyon Euro ödeyerek satın almıştı. Tecrübeli futbolcu daha sonra Atletico Madrid'e satıldı. 32 yaşındaki oyuncu şu anda Roma'da kiralık oynuyor.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.