Fenerbahçe'de 4 ayrılık 1 transfer! Premier Lig'in yıldızı...
25.04.2020

1/18
Küresel bir salgın haline gelerek hayatı durma noktasına getiren yeni tip corona virüsü (Covid-19) nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından gözünü transfere çeviren Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon sonunda kadrosunda büyük değişiklikler yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılacak 4 isim kesinleşirken; yönetim, Premier Lig'de top koşturan yıldız futbolcuyu da renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

2/18
Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bıraktıktan sonra yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, ikinci yarıda yaşadığı düşüşle şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu attı.

3/18
Sezonun ikinci yarısında Gaziantep FK ve Başakşehir galibiyetleriyle hızlı bir giriş yaptıktan sonra çıktığı 7 maçta da galibiyet yüzü göremeyen sarı-lacivertliler, bitime 8 maç kala zirvenin 13 puan gerisine düştü.

4/18
Kalan maçlarını kazanarak Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Kanarya'da corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada gözler transfer çalışmalarına çevrildi.

5/18
Öncelikle teknik direktör sorununu halletmeye çalışacak olan Fenerbahçe'de sezon sonunda futbolu bırakacak olan Emre Belözoğlu'nun sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılırken; adı Abdullah Avcı, Mircea Lucescu, Christoph Daum, Slaven Bilic, Nenad Bjelica, Manuel Pellegrini gibi birçok isime anılan Kanarya'da takımın başında şu an Aytemiz Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un getirilmesi bekleniyor.

6/18
Teknik direktör sorunun hallettikten sonra transfer çalışmalarında hızlanacak olan ve geçtiğimiz iki sezonda olduğu gibi bu yaz transfer dönemini de hareketli geçirmesi beklenen sarı-lacivertliler, iç ve dış transferde radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

7/18
Bu doğrultuda somut adımlar atmayı planlayan yönetim, takımdan ayrılacak 4 oyuncuyu belirledi. İşte o isimler:

8/18
TOLGAY ARSLAN

9/18
MIHA ZAJC

10/18
ALPER POTUK

11/18
MEVLÜT ERDİNÇ

12/18
Öte yandan Frey ve Zanka'yı da takasta kullanmayı düşünen Fenerbahçe'de sağ bekte Mauricio Isla'nın sözleşmesi sona erecek.

13/18
Yönetim, Şilili oyuncu ile henüz masaya oturmazken, olası bir ayrılığa karşı alternatifler araştırılıyor.

14/18
ISLA'NIN ALTERNATİFİ MANQUILLO

Özellikle kontratı bitecek oyuncular üzerinde duran sarı-lacivertlilerin bu kapsamda Newcastle'ın İspanyol sağ beki Javier Manquillo'yu da radarına aldığı iddia edildi.

15/18
Atletico Madrid'den 2017 yılında 5 milyon Euro bonservisle transfer edilen Manquillo, Newcastle'da 59 maça çıkıp, 5 asist gerçekleştirdi.

16/18
Marsilya (43 maç/3 asist), Liverpool (19 maç/2 asist) ve Sunderland'da da (22 maç/1 gol) forma giyen başarılı oyuncunun sözleşmesi Isla gibi 30 Haziran'da bitecek.

17/18
25 yaşındaki Javier için diğer transferler gibi resmi adımlar ise yeni hoca belirlendikten sonra atılacak.

18/18
Bu sezon Newcastle'da 13'ü Premier Lig'de olmak üzere 15 maça çıkan Manquillo, 1 asist gerçekleştirdi. Genç oyuncu, İspanya'da alt kategorilerde 22 kez milli formayı giydi.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.