Ünlü teknik direktör Fenerbahçe'yi işaret etti: Başta reddettim ama...
25.04.2020

1/12
Ersun Yanal'ın görevi bırakmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarını hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe'ye ünlü teknik direktörden haber geldi.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları hız kesmeden devam ederken dünyaca ünlü isim sarı lacivertlileri işaret eden bir açıklama yaptı.

2/12
Fenerbahçe'de Ersun Yanal son olarak Trabzonspor karşılaşmasında takımın başına çıkmıştı. Fenerbahçe'den Yanal'ın ayrılığı sonrası hızlı bir hamle gelmedi.

3/12
Büyük umutlarla takımın başına getirilen Ersun Yanal'ın hayal kırıklığı yaratmasının ardından aynı hataya düşmemek isteyen Fenerbahçe yönetimi bu kez ince eleyip sık dokuyor...

4/12
İlk olarak yerli alternatiflere yönelen Fenerbahçe'de yönetim Türkiye'de Erol Bulut ismini listenin en üst sıralarına ekledi. Bulut'un daha önce Fenerbahçe'de futbol oynaması ve camiayı yakından tanıması genç teknik adamı yerliler sıralamasında üst sıralara çıkardı.

5/12
Kariyerinde daha önce Real Madrid ve Manchester City gibi takımları çalıştıran Manuel Pellegrini de Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan bir başka isim. Şili'de yayın yapan La Cuatra gazetesi, Fenerbahçe'nin ünlü teknik adamla görüşme yaptığını ve görüşmelerin corona virüs sebebiyle tıkandığını duyurmuştu.

6/12
Son olarak gündeme tanıdık bir isim geldi. Türkiye'de daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıran Slaven Bilic'in yeni sezonda Fenerbahçe'nin başına getirileceği iddia edildi. West Bromwich Albion ile Championship'te iyi bir yerde bulunan Hırvat çalıştırıcının yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı ifade edildi.

7/12
Tüm bunların dışında bu sezon sonu futbolu bırakmasına kesin gözüyle bakılan Emre Belözoğlu'nun sportif yapının için olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü olması bekleniyor.

8/12
Corona virüsü nedeniyle Süper Lig'e verilen arada hoca arayışını hızlandıran Sarı Kanaryalar için son iddia ise Hırvatistan'dan geldi.

9/12
Süper Lig devinin, son olarak Dinamo Zagreb'i çalıştıran 48 yaşındaki teknik direktör Nenad Bjelica ile görüşmelere başladığı ifade edildi. Başarılı olmasına rağmen Zagreb ile yollarını ayıran Bjelica, Fenerbahçe'yi ima eden açıklamalar yaptı.

10/12
Takvim'in haberine göre; Başkan Ali Koç'un bizzat ilgilendiği isimler arasında olduğu dile getirilen Hırvat teknik adam, ülkesinde basına geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

11/12
“Birçok kulüpten teklif aldım. Başta reddettim. Rekabetçi bir lige veya büyük bir kulübe gitmek istiyorum. Belki Avrupa'nın ilk 5 ligi ve belki de beşin dışındaki büyük bir kulüp“

Bu açıklamanın ardından “48 yaşındaki teknik adam Fenerbahçe'ye mi gidiyor?“ diye yorumlandı. Hırvatistan basını, Nenad Bjelica'nın açıklamaları sonrası başarılı çalıştırıcının Fenerbahçe'ye gitme ihtimalinin daha güçlü olduğu yönünde yorumlar yapmaya başladı.

12/12
Kanarya'nın ilgilendiği 48 yaşındaki teknik adam kariyerinde toplam 371 resmi müsabakaya çıktı. Bu dönemde Nenad Bjelica, 182 galibiyet, 93 beraberlik ve 96 mağlubiyet elde etti. Nenad Bjelica, son takımı Dinamo Zagreb'i 2017-18 ve 2018-19'da şampiyonluğa ulaştırmıştı.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.