Fenerbahçe 3 Hırvat teknik direktörü gündemine aldı
24.04.2020

1/7
Koronavirüs nedeniyle teknik direktör görüşmeleri sekteye uğrayan Fenerbahçe, son 1 haftadır vites yükseltti. Başta Erol Bulut olmak üzere hep yerli isimler konuşulsa da sarı-lacivertlilerin yabancı alternatifleri de hazır. Listesine 3 Hırvat teknik direktör alan yönetimin temas kurduğu isimler ve durumları şöyle: (Sabah Volkan Demir)

2/7
ZLATKO DALIC

Son Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile finale yükselen 53 yaşındaki çalıştırıcı, Türkiye teklifine sıcak bakmasa da ipleri tamamen koparmadı. Mayıs ortasında tekrar görüşmek üzere açık kapı bıraktı.

3/7
SLAVEN BILIC

Beşiktaş'ı da çalıştıran Bilic'in hem Türkiye'yi hem de ligi tanıması avantaj olarak görülüyor. İngiltere'de West Bromwich'i çalıştıran Hırvat hocanın Türkiye'ye gelmeyi isteyeceği belirtiliyor.

4/7
NENAD BJELICA

Dinamo Zagreb ile sözleşmesini fesheden başarılı teknik adam, Fenerbahçe taraftarından sıcak mesajlar aldığını açıklamıştı. Görevinden ayrılmadan önce Zagreb ile ligde 18 puan farkla lider olan Bjelica'nın da menajeri ile şartlar konuşuluyor.

5/7
FENERBAHÇE'Yİ SORDULAR

Koronavirüs sebebiyle kulübü Dinamo Zagreb'in teklif ettiği maaş indirimini kabul etmeyip sözleşmesi fesh edilen teknik direktör Nenad Bjelica Fenerbahçe iddialarına açıklık getirdi. Bjelica kendisine sorulan “Fenerbahçe'de çalışacağınız iddiaları doğru mu? sorusuna henüz kendisine teklif yapılmadığını söyleyerek yanıt verdi. Bjelica cevabında, “Türk basınından bazı kişiler bana Fenerbahçe taraftarının takımın başına geçmemi istiyor ancak henüz bir temasımız olmadı.“ şeklinde konuştu. Kariyerini nasıl şekillendireceğini de anlatan 48 yaşındaki teknik adam, “Ben Suudi Arabistan, BAE, Katar, Çin veya ABD gibi ülkelerde çalışmak istemiyorum. Amacım Avrupa'da iddialı bir kulüpte çalışmak. Benim önceliğim para değil. Duygu istiyorum ve bu Arap ülkelerinde yok. Acelem yok. Ağustos'a kadar bir takımla anlaşacağımı düşünüyorum“ diye konuştu.

6/7
EROL BULUT İÇİN TEKLİF VAR MI?

“Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile anlaştı“ haberleri hakkında da konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu merak edilen gerçeği ilk kez açıkladı. Başkan Ali Koç ile telefonda görüştüklerini ifade eden Hasan Çavuşoğlu, sarı-lacivertli kulübün teknik direktör Erol Bulut ile herhangi bir tasarrufunun olmadığı açıkladı.

7/7
“FENERBAHÇE'DEN TEKLİF YOK“

Hsan Çavuşoğlu, “Erol hocamla da konuştuk. Herhangi bir teklif, Fenerbahçe'den de teklif almadığını söyledi Sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Ali Koç da çok değerli başkanımız, beni arayıp konuşulanların dedikodu olduğunu da söyledi. Ben de başkanım aramızda konuşmadıysak gerçek değildir dedim. Aynen öyle dedi. Şu kulübe müsaade edildi deniyor sürekli. Öyle bir şey yok. Eğer hocamıza büyük bir takımdan ya da yurt dışından teklif gelirse biz sözleşmesi olsa dahi önünü açarız zaten. Bunu defalarca konuşmanın mantığı yok.“ dedi


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.