Fenerbahçe forvet transferi için düğmeye bastı
21.04.2020

1/5
Süper Lig'de geride kalan 26 haftada 40 puan toplayan ve 7. sırada bulunan Fenerbahçe, corona virüsü (Covid-19) salgını sebebiyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Bu sezon oynadığı futbolla büyük hayal kırıklığı yaratan ve gelecek sezon benzer bir senaryoyu yaşamak istemeyen Fenerbahçe, 24 yaşındaki forveti transfer listesine aldı.

2/5
Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de sezon geride kalan 26 haftada topladığı 40 puanla sıralamanın 7. basamağında yer alıyor. Oynadığı futbolla taraftarını büyük hayal kırıklığına uğratan ve gelecek sezon benzer problemleri yaşamak istemeyen sarı lacivertli kulüp, forvet transferine hız verdi.

3/5
Ankaragücü'nün sezonun ikinci yarısında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'den kiraladığı Gerson Rodrigues, kısa süre içinde sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Ukrayna basınındaki iddialara göre, Fenerbahçe kulübü Rodrigues'i kadrosuna katmak istiyor.

4/5
Lüksemburglu oyuncu, ligde Fenerbahçe'ye karşı da gol atarken forma giydiği 7 maçta toplamda 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Dinamo Kiev yönetimi 24 yaşındaki oyuncunun geleceğiyle ilgili henüz net bir karar almadı. Ukrayna basını ise Fenerbahçe taraftarlarının da Gerson Rodrigues'i takımlarında görmek istediğini, kulübün bu yönde çalışmaları olduğunu öne sürdü.

5/5
Ankaragücü'nün, transfer yasağını kaldırdıktan sonra Dinamo Kiev'den kiraladığı Gerson Rodrigues'in yarım sezonluk kiralama bedeli 500 bin Euro. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise bulunmuyor.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.