Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla ilgili flaş açıklama! "Sakatlıklar yüzünden takımdan koptu"
20.04.2020

1/7
Fenerbahçe'de 6 yıl boyunca tercümanlık görevi yürüten Deniz Sarıtaç, takımla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Deniz Sarıtaç'ın Sabah'a verdiği röportajdan öne çıkanlar;

2/7
Fenerbahçe'de 6 yılda 7 farklı teknik adamla çalıştın. Sende iz bırakanlar hangileri?

Bu ismi verirken tereddüt dahi etmem... En rahat çalıştığım teknik direktör Advocaat… Bakış açısı şöyle; ben hocayım ve yapacağım işler bunlar. Sen tercümansın senin işin bu... Çerçevesi çok net. Çok büyük bir yanlış yapmadığın sürece başına bir şey gelmez. Gidip anlattığında anlar seni. Advocaat ile çok rahat çalışıyordum. Ne zaman evime gideceğimi, geleceğimi bilmiyordum ama beni oğlu gibi severdi. Tamamen motive çalışırdım. Biliyorum ki karşımdaki bana güveniyor ve neler verebileceğimin farkında. Advocaat ile ustalık nasıl olur bunu öğrendim. Baskı kurmadan nasıl insanlar motive tutulur, bunu net şekilde gördüm.

3/7
Ufkumu açan hoca, hem hayata dair hem de futbola dair bana kattıkları ve öğrettikleriyle Aykut Kocaman'dır ve bambaşka bir yerdedir.... Sadece 1 sene çalışmama rağmen bana çok şey göstermiştir. Çömezlik dönemimde İsmail Kartal'ın elimden çok tutmuşluğu vardır.

4/7
Vitor Pereira, tercümanlık tecrübemi artırdı. Her basın toplantısında her cevapta 8 dakika konuşurdu. Bana da aklımda tutup çevirmek kalırdı. İlişkimiz sıcaktı. Bana katkıyı bu 4 isim üzerinde söyleyebilirim.

5/7
“SOLDADO ÖN YARGILI GELDİ“

İstanbul'a ön yargılı bir şekilde gelen futbolcu var mıydı?

Soldado... Çünkü sadece kendilerine anlatılanı biliyorlar. Sonrasında Soldado buraya aşık oldu. İlk senesinde ailesini getirmemişti, ikinci sene onları da getirdi. Ailesi de hayran kalmıştı. Bana İstanbul'u sevdiğini anlatıyordu ama çok büyük ön yargılarla gelmişti.

6/7
“SAKATLIK YÜZÜNDEN TAKIMDAN KOPTU“

Robin van Persie gibi bir yıldızla çalıştın. Neler anlatırsın?

O gelmeden kısa bir süre önce istifa etmiş sonra vazgeçmiştim. Van Persie, Nani ve Pereira'nın gelişi ile en özel dönemleri yaşadım. Robin'in sakatlık problemleri olmasaydı onu çok büyük bir takım oyuncusu, pozitif bir insan olarak tanırdık. Sakatlık yüzünden isteklerini yapamayınca içine kapandı ve takımdan koptu. İdmanda yaptıklarıyla bile benim için 1 numara. Manchester'a giderken uçağa kuş çarptı. Macaristan'a acil iniş yapmak zorunda kaldık. Ben bunu Robin'e söyledim, 'Şaka yapıyorsun' dedi inene kadar inanmadı.

7/7
“SOUZA İLE GÜZEL BİR DOSTLUĞUMUZ OLDU“

Fenerbahçe'nin kurumsal kimliğe sahip tercümanı olarak bilinmek istedim hep. Futbolcularla samimiyetim olmuştur ama hep sınırda kaldı. Souza ile güzel bir dostluğumuz oldu. İki yaz önce Brezilya'da evinde de kaldım. Ben düzenli hayatı olan, zekasını sosyal hayatında ve sahada kullanabilen insanlara hayranım. Josef de onlardan.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.