Fenerbahçe Matthew Longstaff için devrede! Bedava orta saha...
18.04.2020

1/8
Fenerbahçe, Newcastle United ile sözleşmesi sezon sonunda sonra erecek olan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Matthew Longstaff'la ilgileniyor. İngiliz basınında yer alan habere göre Avrupa'dan önemli takip olan Longstaff için Sarı Lacivertli ekibin elini çabuk tutması gerekecek.

2/8
Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarını yapmaya devam ediyor.

3/8
Genç, gelecek vaat eden ve aynı zamanda bonservisi olmayan oyuncu arayan Fenerbahçe, istediği isimlerden birini İngiltere’de buldu.

4/8
Sarı Lacivertli ekibin Premier Lig ekibi Newcastle United’la sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Matthew Longstaff ile ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

5/8
İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Avrupa'dan önemli ekipleri Longstaff'in peşinde. Fakat Fenerbahçe de bu transfer için yoğun mesai harcıyor.

6/8
Fenerbahçe'nin, Steve Bruce'un göz bebekleri arasında yer alan Longstaff'in transferi için elini çabuk tutması gerektiği de haberin sonuna eklendi.

7/8
Sezon başında A takıma yükselen 20 yaşındaki önlibero şu ana kadar Siyah-Beyazlı forma ile 12 maça çıktı ve 3 kez ağları sarstı.

8/8
’Newcastle United, yükselen değerlerinden birini Fenerbahçe’ye kaptırmak üzere' başlığıyla yayımlanan haberde ''Newcastle eğer genç yeteneğini ücretsiz olarak Fenerbahçe’ye kaptırmak istemiyorsa hızlı hareket etmeli. Genç Matty’ye yoğun ilgi var’ ifadelerine yer verildi.


Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.