Fenerbahçe'de Isla'nın yerine o geliyor! Premier Lig'den...
14.04.2020

1/12
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, ligin son haftalarında aldığı yenilgilerle şampiyonluk şansını mucizelere bırakmış, teknik direktör Ersun Yanal ile de yollar ayrılmıştı.

2/12
Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de öncelik teknik direktör...

Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Marc Wilmots oldu. Sarı-lacivertli ekibin, Belçikalı teknik adama teklif yaptığı iddia edildi. Başkan Ali Koç'un 51 yaşındaki deneyimli isim ile görüntülü görüşme yaptığı belirtiliyor. Uzun yıllar Belçika A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Wilmots, son olarak İran Milli Takımı'nda görev yaptı. Aralık ayında ayrılan tecrübeli isim şu anda boşta bulunuyor.

3/12
AKLI FENERDE

Teknik direktör arayan Fenerbahçe'nin görüştüğü belirtilen Belçikalı Marc Wilmots, Antwerp'in kendisine yaptığı teklifi reddetti. Voetbal24 sitesi, Wilmots'un Kevin Mirallas ve Steven Defour gibi eski oyuncularının forma giydiği Antwerp'e normalde sıcak bakabileceğini ancak 51 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe ile yürüttüğü görüşmeler nedeniyle teklifi geri çevirdiğini belirtti.

4/12
Haberde, Wilmots'un farklı bir takımın başına geçeceği ve bu takımın da Fenerbahçe olduğu vurgulanırken, iki taraf arasındaki görüşmelerin sona yaklaştığı kaydedildi.

5/12
BLANC TÜRKİYE'Yİ İSTEMİYOR

Fenerbahçe'nin diğer bir teknik direktör adayı ise Laurent Blanc...

6/12
Fenerbahçeli yöneticileri Blanc'ı ikna etmek için sıkı görüşmelerde bulunulduğu ancak 54 yaşındaki teknik adamın sarı lacivertlilere gitmeye sıcak bakmadığı yazıldı. Tecrübeli teknik adamın kariyeri için Süper Lig'de görev almak istemediği ifade edildi.

7/12
Laurent Blanc son olarak Paris Saint-Germain'de görev aldı. Tecrübeli teknik adam 3 sezon PSG'de görev aldıktan sonra 2016'da yılında Paris ekibiyle yollarını ayırdı.

8/12
TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Fenerbahçe, teknik direktör arayışlarının yanında gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

9/12
SEZON SONU REVİZYONA GİDİLECEK

Gelecek sezon kadroda ciddi bir revizyona gitmesi beklenen Fenerbahçe'de sağ bekte Mauricio Isla'nın sözleşmesi de sona erecek. Yönetim, Şilili oyuncu ile henüz masaya oturmazken, olası bir ayrılığa karşı alternatifler araştırılıyor.

10/12
MANQUILLO İDDİASI

Özellikle kontratı bitecek oyuncular üzerinde duran sarı-lacivertlilerin bu kapsamda Newcastle'lın İspanyol sağ beki Javier Manquillo'yu da radara aldığı iddia edildi.

11/12
O DA BOŞA ÇIKIYOR

Atletico Madrid'den 2017 yılında 5 milyon euro bonservisle transfer edilen Manquillo, Newcastle'da 59 maça çıkıp, 5 asist gerçekleştirdi.

12/12
Marsilya (43 maç/3 asist), Liverpool (19 maç/2 asist) ve Sunderland'da da (22 maç/1 gol) forma giyen başarılı oyuncunun sözleşmesi Isla gibi 30 Haziran'da bitecek. 25 yaşındaki Javier için diğer transferler gibi resmi adımlar ise yeni hoca belirlendikten sonra atılacak.


Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.