Fenerbahçe'de kaptan Emre kararını verdi
08.04.2020

1/6
Fenerbahçe’de gelecek sezon planları yapılırken, en önemli konulardan biri Emre Belözoğlu’nun geleceği olacak. Sarı-lacivertli kulüpte önemli bir yeri olan tecrübeli kaptan; nihai kararını verme aşamasına geldi.

2/6
3 farklı opsiyonu var...

Lig maçlarının haziran ayında başlayacak olmasından dolayı şu anda takıma zaman zaman kaptanlık zaman zaman da antrenörlük yapan 40 yaşındaki ismin; geleceğiyle ilgili önünde 3 farklı opsiyon bulunuyor.

3/6
Bunlardan 2 tanesi; sportif direktörlük ve teknik direktörlük olarak öne çıkıyor. Diğer seçenek de bir sene daha futbola devam etme durumu.

4/6
Ancak kaptan Emre, şu anda Fenerbahçe için en makul ve en faydalı durumu hayata geçirmek istiyor. Başkan Ali Koç da 2020-21 sezonunda Emre Belözoğlu’nun içinde yer alan bir sistemi uygulamayı planlıyor.

5/6
İngiltere'de eğitim almayı planlıyor

Teknik direktörlük hedefi her zaman olan Emre, ileriki dönemde İngiltere’de de belli bir eğitimi alarak bu hedefini güçlü bir şekilde hayata geçirmeyi amaçlıyor. Ancak şu anda sarı-lacivertlilerde de futbol yapılanması kapsamında sportif direktörlük için adı geçen deneyimli yıldız, kulübüne hizmet etmeyi öncelik olarak tutuyor. Gelecek yıl da hem kulüpteki başkanlık seçimi hem de sportif hedefler doğrultusunda büyük önem taşıyor. Emre Belözoğlu, en kritik sezonda sahada ya da idari anlamda kulübe mutlaka destek vermeyi istiyor.

6/6
Futbolculuk opsiyonu da var

Futbolculuk opsiyonu da bir köşede duruyor. En azından bir sene daha kaptan olarak yedek kulübesinden, yeri geldiğinde saha içinden ve tesislerde antrenmanlarda takıma destek olmak da Emre Belözoğlu’nun kafasında yer alıyor. (Milliyet)


Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.