Fenerbahçe'de tüm hesaplar bozuldu! Vedat Muriqi...
04.04.2020

1/6
Kadroda yeniden yapılanma hazırlığında olan Fenerbahçe, sözleşmesi biten oyuncularla yollarını ayırıp, takımdaki yıldızları da astronomik rakamlara satmayı planlıyordu ancak corona virüsü işi bozdu...

2/6
Türkiye gazetesinde yer alan habere göre sarı-lacivertlilerde elde edilen gelirle yeni bir takım kurulacak, ancak para son derece dikkatli harcanacak, kasada nakit kalacaktı.

3/6
Futbolu frenleyen corona virüsü transfer dengelerini altüst edince, sarı-lacivertlilerin evdeki hesapları da çarşıyı uymadı. Vedat Muriç, Ozan Tufan ve Altay Bayındır'a talepler hala yoğun ancak teklifler düşük.

4/6
Leicester City ile Crystal Palace, Ozan için sarı-lacivertlilerin kapısını çalacak. Fakat masaya konacak paranın 20 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin yanından bile geçmesi beklenmiyor.

5/6
HEDEFTE GENÇ İSİMLER VAR

Muriç için kapışan Lazio ve Napoli'nin de hayal edilen 20 milyon Euro'luk bedele çıkmayacağı neredeyse kesin. Tek teselli, alınacak oyuncuların da bedellerinin düşmesi olacak. Transfere fazla para ayırmayacak olan Kanarya genç yerli oyunculara ve bonservisi elinde olan Avrupalılara yönelecek.

6/6
FALETTE'İN DURUMU BELİRSİZ

Fenerbahçe'nin devre arasında kiraladığı Simon Falette'i kulübü Eintracht Frankfurt elden çıkarmak istiyor. Sarı-lacivertliler satın alma opsiyonunu kullanmaya sıcak bakmasa da Almanlar cazip bir indirim yaparsa Ginelinin tapusu alınabilir.


Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.