Rıdvan Dilmen'den erteleme yorumu ve play-off sözleri
20.03.2020

1/14
Yorumcu Rıdvan Dilmen, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın aldığı erteleme kararını değerlendirdi. Dilmen, Süper Lig'de play-off sistemini olabileceğini ifade etti. İşte Dilmen'in sözleri

2/14
"Futbolla ilgili geçen haftadan bugüne kadar geçen süreç, virüsün yaygınlaşması bu kararı almaya sevk etti. Sağlık her şeyden önemli. Nihat bey ile dün konuşma imkanım olmuştu."

3/14
"Düne kadar kulüplerimizin bir bölümü oynamak istiyormuş, alt ligde de 6-7 kulüp oynamak istiyormuş. Mehmet Sepil bey, Nihat bey ile gidip, tüm kulüpler adına istekte bulundu."

4/14
"Bütün takımların isteğiyle bir öneri getirdiler. Gerekli toplantılar bilim adamları ile yapılıp çıkmıştı. Hayırlısı olsun, sağlık her şeyden önemli."

5/14
"Bundan sonrası için hiçbir şey diyemeyiz. Allah'ın takdiri. Tedbirimizi alacağız."

6/14
"Nihat bey neden bu açıklamayı yapmadı dendi? Açıklama yapacak bir durum yok, 10 gün, 20 gün sonrasını göremiyoruz."

7/14
"Kulüpler Birliği toplantısında, birkaç günlük bir konferansla, Türkiye'deki teknik direktörlerin de olması gerektiğini, hatta takım kaptanlarının da olması gerektiğini düşünüyorum."

8/14
"UEFA zaten liglerin bitirilmesini istiyor. Önemli olan insan sağlığı. Bundan sonraki kararların, gün ve tarih belirlemeden, inşallah en kısa sürede ülkemiz atlatır."

9/14
"Dilerim ki biz de bir an önce bu virüsten kurtulalım. Gençler, bize bir şey olmaz demeyin, evlerinizde oturmaya çalışın. Anneleriniz, anneanneleriniz var evlerde. Devlet gerekli önlemleri alıyor."

10/14
"Şenol Güneş'inden Fatih Terim'ine, Abdullah Avcı'dan Aykut Kocaman'a kadar herkesle istişare edilip, bir karar çıkmalı."

11/14
"Öneriler olacak. Acaba bir süre sonra 3-4 haftaya sıkıştırılmış bir şekilde, bir playoff sistemi gelebilir mi, benim aklıma gelen bu."

12/14
"Küme düşmenin de kaldırılması lazım. Gelecek ne gösterir, bilemiyorum. Bunu mutlaka futbolu yöneten insanların fikir vermesi gerek."

13/14
"Bir sürü yabancı oyuncu var ülkede. Şükürler olsun ki en emniyetli ülke bizim ülke görünüyor."

14/14
"14 gün karantina süresi var, uçuş yasağı olan ülkeler var. Herkese sağlıklı bir yaşam dilerim."


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.