Fenerbahçe'de transfer harekatı! 3 Brezilyalı yıldız...
14.03.2020

1/10
Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk yarışından uzaklaşan Fenerbahçe, yeni sezonun planlamasını yapmaya başladı. Birçok oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-lacivertliler, takıma yapılacak takviyeler için de kolları sıvadı. Geniş bir transfer listesi olan yönetim, 3 Brezilyalı futbolcuyla yakında ilgileniyor. Bu isimlerle anlaşma zemini arayan Fenerbahçe, ekibin başına geçecek yeni teknik adamın onay vermesi sonrası transferleri bitirmeyi hedefliyor. İşte detaylar...

2/10
Süper Lig'in ikinci devresinde aldığı 3 beraberlik 3 mağlubiyet sonrası lider Trabzonspor ile arasında 12 puan fark oluşan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı.

3/10
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluk yarışından çok erken kopan sarı-lacivertli ekipte rota önümüzdeki sezona çevrildi.

4/10
Yine aynı hataya düşmek istemeyen Sarı Kanaryalar, yeni sezon çalışmaları başlamadan kadroyu büyük oranda belirlemeyi hedefliyor.

5/10
GÖZLEM ALTINA ALINDILAR

Yönetimin bu kapsamda üç Brezilyalı yıldızı gözlem altına aldığı belirtiliyor. Hedefteki ilk ismin Al Hilal formasını giyen 30 yaşındaki Carlos Eduardo olduğu öğrenildi.

6/10
25 MAÇTA 14 GOL ATTI

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'de forma giyen Carlos Eduardo bu sezon 25 maçta 14 gole imza attı. Brezilyalı yıldız 10 numara pozisyonu ve sol kanatta görev yapıyor.

7/10
Eduardo 10 numara ve kanat bölgesinde oynuyor. Listedeki diğer ismin Corinthians'ın 21 yaşındaki stoperi Leo Santos olduğu belirlendi. Santos birçok kulübün takibinde.

8/10
PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK

Yönetim ayrıca Santos'un Brezilyalı forveti Yuri Alberto ile de yakından ilgileniyor. Santos altyapısından yetişen Alberto, 2017 yılında a takıma çıktı.

9/10
FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Santos'ta bu sezon yalnızca 2 maçta forma giyebilen 18 yaşındaki futbolcu 113 dakika sahada kalırken, ne gol ne de asist üretebildi.

10/10
Fenerbahçe bu üç ismin kulüpleri ve menajerleri ile kısa süre içinde pazarlıklara başlayacak.


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.