Fenerbahçe Avcı ile görüşmedi mi, Özsoy kimi tarif etti?
10.03.2020

1/5
Fenerbahçe'de şubat ayında başlayan kabus mart ayında da devam ederken, Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından Sarı-Lacivertli takımı kimin çalıştıracağı merak konusu oldu. Abdullah Avcı, Fenerbahçe ile masaya oturdu mu? Fenerbahçe'yi hangi teknik adam çalıştıracak. İşte detaylar...

Evet, Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Abdullah Avcı ile görüşme yapılmadığını bildirdi.

Kulüp bu açıklamayı takımı Yukatel Denizlispor maçına yardımcı hocaların çıkartacağını belirtirken, ‘öte yandan’ diyerek yaptı.

Başkanvekili Semih Özsoy da pazar günü “Abdullah Avcı'yla hiç görüşmedik. Aklımızda olan bir isim değil“ dedi.

2/5
Ajansspor’un elde ettiği bilgilere göre Avcı ile temasa geçildi. Kadıköy’de gerçekleşen görüşmede prensipte anlaşma zemini de oluştu.

Avcı ve menajeri Ömer Koray Uzun, yakın çevrelerine dahi görüşme olmadığını söyledi. Buna karşın Avcı’nın Fenerbahçe’ye gitme konusunda çok istekli olduğu da bilgisine de ulaştık.

3/5
Avcı formülünün ilk olarak Emre Belözoğlu tarafından ortaya atıldığı da gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe, geçen sezon da Abdullah Avcı ile temas kurmuş ancak Beşiktaş’a öncesinde söz verdiği için birliktelik gerçekleşmemişti.

Avcı ile bir şekilde yapılan temasların özellikle sosyal medyada olumsuz tepkiyle karşılanması da kulübün frene basmasına neden oldu.

Avcı, şimdilik askıda bekletiliyor.

4/5
Diğer yandan Semih Özsoy’un yaptığı teknik direktör tarifine Türkiye’deki yerli hocalar içinde en fazla uyan da Aykut Kocaman!

Belki Kocaman da Özsoy’un aklından geçmiyordur ancak sözünü ettiği ‘Türkiye koşullarını iyi bilen’ teknik adam profiline halihazırda en çok uyan isimlerin başında Kocaman geliyor.

Fenerbahçe’de zor dönemlerde görev yapan ve takımı her zaman yarışın içinde tutan Kocaman, Süper Lig’in kodlarını en iyi bilen teknik adamlardan.

TFF’den MHK ve rakiplere kadar gerektiğinde de kavga etmekten çekinmeyen bir teknik adam.

Ama ‘sıkıcı futbol oynatıyor’ yaftası yönetimin elini kolunu bağlayan unsurlardan.

5/5
2021’de seçime gidecek olan Koç’un, gelecek sezon her anlamda nokta atışı yapması lazım. Gündemde olan isimlerden biri olan Erol Bulut, gelecek vaat eden bir teknik adam ancak mutlak başarı hedefiyle girilecek Koç’un son döneminde onun büyük takım tecrübesizliği de bir risk barındırıyor.

Koç, yine risk mi alacak yoksa Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış, saha içi ve dışını iyi yöneten tecrübeli bir teknik adam mı tercih edecek?

Bunu yakın zamanda göreceğiz. (Ajansspor)


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.