Fenerbahçe'nin rakibi Denizlispor! İşte muhtemel 11...
07.03.2020

1/17
İkinci yarıya çok kötü başlayan ve sahasında 21 yıl sonra Galatasaray'a kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı. Ersun Yanal, Trabzonspor maçıyla son kez Fenerbahçe'nin başında yer aldı ve sarı lacivertli yönetim henüz takımın başına yeni bir hoca getirmedi. Denizlispor karşısında moral arayan Fenerbahçe'nin başında Zeki Murat Göle yer alacak. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i...

2/17
Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında bugün Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Ligde son 5 maçta aldığı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle zirveden uzaklaşan sarı-lacivertliler, kazanıp yeniden çıkışa geçmek istiyor. Hafta içinde Ersun Yanal'ın görevine son verilmesi nedeniyle Fenerbahçe sahaya teknik direktörsüz çıkacak. Takımın başında antrenör Zeki Murat Göle'nin yer alacağı açıklandı. Yardımcı antrenör Volkan Demirel ile kaptan Emre Belözoğlu da kendisine destek verecekler.

3/17
3 EKSİK, 4 SINIRDA

Kanarya'da sakatlıkları süren Garry Rodrigues, Sadık Çiftpınar ve Simon Falette forma giyemeyecek. Üçer sarı kartları bulunan Serdar Aziz, Ozan Tufan, Vedat Muriç ve kaleci Altay Bayındır bugün de kart görmeleri halinde, haftaya Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Yeni hocası Bülent Uygun ile çıktığı ilk maçta Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek 8 hafta sonra kazanan konuk Denizlispor ise İstanbul'dan da puan ile ayrılmayı hedefliyor. Sarı-lacivertliler rakibi ile oynadığı son 7 maçı kazandı.

4/17
HASAN ALİ, SERDAR VE DİRAR KADRODA

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada riske edilmeyen Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz ve Nabil Dirar kadroya alındı. Sakatlıkları geçen üç oyuncunun da Denizlispor karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

5/17
EMRE'NİN SÖZLESMESİ VOLKAN'IN LİSANSI YOK

Yönetimin geçici olarak takımı emanet ettiği Emre Belözoğlu, Denizlispor maçında kulübede olacak. Ancak 'yetkili olarak' takımın başında yer alamayacak. Nedeni ise A lisansı olan Emre'nin antrenör sözleşmesinin olmaması. Volkan Demirel'in de B lisansı olduğu için kulübede yer alamıyor. Fenerbahçe'nin A lisansı olan bir antrenör ile 2 maça çıkmak hakkı bulunuyor. Üçüncü maçtan itibaren ise kulübede pro-lisans sahibi bir teknik direktör bulunması zorunlu.

6/17
26 GALİBİYETİ VAR

Fenerbahçe ile Yukatel Denizlispor, Süper Lig'de bugün 40. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 39 maçta sarı lacivertliler 26, yeşil siyahlılar 4 galibiyet elde etti, 9 müsabaka ise berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 89 golüne, Denizli 34 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Denizli'de yapılan maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

7/17
İŞTE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

ALTAY

8/17
ISLA

9/17
JAILSON

10/17
SERDAR

11/17
HASAN ALI

12/17
OZAN TUFAN

13/17
LUIZ GUSTAVO

14/17
NABIL DIRAR

15/17
DENIZ

16/17
MAX KRUSE

17/17
VEDAT MURIQI


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.