Fenerbahçeli yıldıza kötü haber! Derbinin ardından...
26.02.2020

1/6
Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatarasay ile karşılaştı. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği derbide Galatasaray, büyük bir sürprize imza atarak Fenerbahçe'yi 21 yıl sonra Kadıköy'de mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller Ryan Donk, Radamel Falcao ve Henry Onyekuru'dan gelirken, Fenerbahçe'nin tek sayısı Max Kruse'den geldi.

2/6
Karşılaşmanın ardından birçok olayın da yaşandığı derbide, Fenerbahçeli futbolcuların performansları sınıfta kaldı. Sarı-lacivertlilerde, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu ve Garry Rodrigues'in yokluğunda büyük iş düşen Ozan Tufan, Max Kruse ve Vedat Muriqi performanslarıyla varklık gösteremedi.

3/6
Birçok kulübün de Fenerbahçe'den Altay Bayındır, Ozan Tufan ve Vedat Muriqi için dev derbiye scout gönderdiği biliniyordu.

4/6
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin sahasında ezeli rakibi Galatasaray'a karşı 1-3 kaybettiği karşılaşmada Ozan Tufan'ı izlemeye gelen Crystal Palace scoutları, genç futbolcunun performansı ile ilgili kulübe olumsuz rapor verdi.

5/6
İngiliz ekibine sunulan raporda Ozan'ın maç boyunca şut çekemediği, sadece 1 defa adam geçebildiği ve genel olarak hücumda etkisiz, savunmada ise ortalama bir performans sergilediği belirtildi.

6/6
24 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı-lacivertli formayla çıktığı toplam 23 maçta, 2 gol atarken 5 de asist yaptı.


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.