Mourinho'nun gözü o isimde! Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde izleyecek
20.02.2020

1/7
Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Pazar akşamı oynanacak mücadele öncesinde İstanbul'un sarı-lacivertlileri 21 yıla ulaşan serinin devam edeceğine emin... Sarı-kırmızılı taraf ise Fenerbahçe'nin eksik futbolcuları ve form durumları kıyaslamasıyla 'o sene bu sene' diyor...

2/7
Bu dev derbiden bir gün önce ise bir başka önemli maç oynanacak İstanbul'da... Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Süper Lig'de ilk 7 sırada bulunan takımlardan 6'sının birbirleriyle karşılaşacakları haftada Sivasspor - Alanyaspor mücadelesi de oynanacak.

3/7
Şampiyonluğun düğümünün büyük oranda çözülmesi beklenen haftada Fenerbahçe lig yarışından kopmak istemiyor. Beraberliğin bile sarı-lacivertlileri yarıştan düşürecek olması, Ersun Yanal'a mutlak 3 puan hesapları yaptırıyor.

4/7
Öte yandan derbi mücadelesi oyuncular için vitrin maçı niteliğinde... Fenerbahçe'nin orta sahadaki kilit isimlerinden Ozan Tufan'a da İngiliz kulüplerinin ilgisi artarak devam ediyor.

5/7
İngiliz futbol siteleri Tottenham, Sunderland ve Everton'ın Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maça scoutlarını göndereceğini ve milli futbolcuyu izleyeceklerini yazdılar.

6/7
Milli futbolcu Ozan Tufan, 2019'un aralık ayında Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

7/7
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 22 maça çıkan 24 yaşındaki genç futbolcu, bu karşılaşmalarda2 gol atarken 5 de asist yaptı.


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.