Tottenham, Altay Bayındır transferinde ısrarcı
15.02.2020

1/7
Sezon başında Ankaragücü'nden 1.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ve başarılı performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Altay Bayındır'a son talip olan takım Premier Lig'in devi Tottenham Hotspur...

2/7
Jose Mourinho'nun Lloris, Gazzaniga ve Michel Vorm'a rağmen alternatifleri güçlendirmek adına Altay Bayındır transferine onay verdiği iddia edildi.

3/7
İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Altay Bayındır ile ilgilenen tek kulüp Tottenham değil... Almanya Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in de 21 yaşındaki genç kaleciyle yakından ilgilendiği ifade edildi.

4/7
Altay Bayındır'ın sözleşmesinin 2023 yılında sona ereceği ve genç kaleciyi alacak olan takımın yüklü miktarda bonservis ödemek zorunda kalacağı vurgulandı.

5/7
Jose Mourinho'nun sözleşmesi bu yıl sona erecek Michel Vorm'un yerine kaleyi Altay Bayındır ile güçlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

6/7
Tottenham Hotspur'un Altay Bayındır için Fenerbahçe ile henüz resmi bir teklifte bulunmadığı fakat yakın zamanda görüşmelerin başlayacağı iddia edildi.

7/7
Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe'de toplam 22 kez forma giyerken kalesinde 25 gol gördü. Bayındır kalesini tam 5 maçta gole kapattı.


Fenerbahçe'nin listesindeki 20'lik Arjantinliyi açıkladılar: Medina'nın alternatifi

Arrow

Fenerbahçe'de Cenk Tosun gelişmesi: Karar çıktı

Arrow

15 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.