Fenerbahçe’de Alper Potuk gerçeği
07.02.2020

1/7
Sarı Lacivertli ekipte sezon başında sözleşmesinde yüzde 40 indirime giden ve yıllık ücretini 1 milyon 200 bin Euro'ya indirerek taraftarın övgüsünü alan Alper Potuk geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılmış, TFF’ye verilen listeye dahil edilmemişti.

2/7
Ocak ayında adı birçok takımla ismi anılan Alper’in transferinin gerçekleşmemesiyle ilgili çok önemli detaylara Milliyet gazetesi ulaştı.

3/7
28 yaşındaki futbolcu İstanbul dışında başka bir takıma transfer olmak istemeyince Fenerbahçe’de kaldı.

4/7
Alper alacakları karşılığında sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmak istedi, sarı lacivertli yönetim bu teklifi kabul etti ancak sözleşmeye ‘Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir’de forma giyemez’ maddesi koydu.

5/7
Bu gelişmeler üzerine Alper Potuk’u isteyen başka bir takım da Sivasspor’du. Yönetimin Süper Lig liderinin de şampiyonluktaki rakiplerden biri olduğu için bu transfere izin vermediği ortaya çıktı.

6/7
Alper Potuk’un sadece Rizespor’a transferini onaylayan Fenerbahçe ayrıca Karabağ’a gitmesine de onay verdi. Eğer tecrübeli futbolcu Azerbaycan ekibine transfer olsaydı yarım sezonluk maaşının yarısını Fenerbahçe yarısını ise Karabağ ödeyecekti, ancak bu iki takımı da Alper veto etti.

7/7
Bu gelişmeler üzerine 28 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe’de kaldı ve kadro dışı bırakılarak TFF listesine dahil edilmedi. Alper’in sezon sonunda takımdan ayrılacak ilk isimlerden biri olması bekleniyor.


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.