İşte Muriqi'nin dudak uçuklatan bonservis bedeli...
07.02.2020

1/8
Fenerbahçe'ye sezon başında katılan ve performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Vedat Muriqi'nin ismi transfer piyasasından düşmüyor.

2/8
Sarı-lacivertlilere Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon Euro'ya katılan Vedat için geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley 25 milyon Euro teklif etmiş ancak Fenerbahçe bu teklifi hiç düşünmeden reddetmişti.

3/8
Muriqi'ye yeni talip olarak Aston Villa ve Monaco gibi takımların ismi ön plana çıkarken, Hollanda basını Muriqi için ödenmesi gereken bonservis bedelini duyurdu. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberinin ayrıntıları...

4/8
Fransız basınında çıkan haberlere göre Islam Slimani, Monaco'da gösterdiği başarılı performansın ardından yeniden İngiltere'ye dönmek istiyor. Slimani'nin yerine golcü arayan Monaco'nun ise ilk hedefinin Vedat Muriqi olduğu belirtildi. Sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Slimani'nin yerine, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye cazip bir teklif sunulacak.

5/8
İngiliz Birmingham Mail'in haberine göre ise Muriqi için Ada'dan 3 talip var. Tottenham ve Burnley'nin ardından Aston Villa da Muriqi'yi gündemine aldı. Trabzonspor ile oynanan maçta yakından izlenen Muriqi için, Aston Villa'lı yetkililer olumlu rapor verdi.

6/8
BONSERVİSİNİ AÇIKLADILAR!

Muriqi, Fenerbahçe'de şu ana dek 21 resmi maça çıkarken 13 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Skor katkısının yanında takım oyunu ve savunmasına da yardımcı olan Vedat Muriqi, Fenerbahçe için vazgeçilmez durumda.

7/8
2023 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Muriqi'nin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro. Fenerbahçe'nin ise olası Vedat Muriqi transferinden beklediği bonservis bedelini ise Hollandalılar açıkladı.

8/8
Hollanda basınında yer alan haberlere göre 2016 yılında piyasa değeri 1 milyon Euro olan ve 4 senede bu rakamı 12 katına çıkaran Vedat için, Fenerbahçe 35 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor. Muriqi'nin satışından Çaykur Rizespor da yüzde 15'lik kar sağlayacak. (Sabah)


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.