İşte Fenerbahçe'nin Kırklarelispor maçı 11'i
04.02.2020

1/17
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki serüvenine devam eden Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında GMG Kırklarelispor deplasmanına konuk olacak. Maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan sarı-lacivertliler, pas çalışmalarıyla devam eden antrenman çift kale maç ve taktiksel çalışmalarla tamamladı.

2/17
ANTRENMANDA SÜRPRİZ KONUKLAR

Sarı lacivertlilerin tesislerde sürpriz konukları vardı. Yardımcı antrenör Volkan Demirel'in davetlisi olarak Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu ile Fenerbahçe Opet'in oyuncusu Damla Çakıroğlu, antrenmanın bir bölümünü izledi. İdari menajer Volkan Ballı'yla da bir süre sohbet eden iki sporcu, daha sonra tesislerden ayrıldı.

3/17
Öte yandan MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir'i eleyerek çeyrek finale yükselen GMG Kırklarelispor'da Fenerbahçe maçının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Çarşamba günün oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Kırklarelispor'da başkan Volkan Can, sarı-lacivertlilerle oynayacakları karşılaşma ile ilgili konuştu.

4/17
“EN BÜYÜK GURURUMUZ FENERBAHÇE'Yİ KIRKLARELİ'YE GETİRMEK“

Can, “Fenerbahçe maçına hazırlıklarını tamamladık, sakat cezalı oyuncumuz yok, tam kadro maça hazırız. Bizim en büyük gururumuz Fenerbahçe'yi Kırklareli'ye getirmek. Fenerbahçe bizim sıkletimiz değil. Skor ne olursa olsun şu an kazanan taraf biziz. Neden biziz? Hem ilimizin reklamınızı en iyi şekilde yapacağımızdan eminiz, hem de futbol şöleni yaşatacağımıza eminiz. Yeneriz, yeniliriz önemli değil, önemli olan centilmence bir maç olur. Önemli olan kazanıp kaybetmek değil, dostluktur. Bizimde hedefimiz var, hayallerimiz var. Hayallerimize devam etmek istiyoruz, hayallerimize 3 maç kaldı. İnşallah maçları iyi değerlendirebilirsek hayallerimizi gerçekleştirmiş olacağız“ ifadelerini kullandı.

5/17
Kırklarelispor maçının hazırlıklarına 4 Şubat'ta gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Kırklareli ekibi karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi.

6/17
Tecrübeli teknik adamın, ligin 20. haftasında oynanan Trabzonspor maçının 11'inde yer alan Altay Bayındır, Serdar Aziz, Nabil Dirar, Tolga Ciğerci, Max Kruse ve Vedat Muriç'i dinlendirmesi bekleniyor. Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Luiz Gustavo ile cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. İşte Fenerbahçe'nin GMG Kırklarelispor karşısındaki muhtemel 11'i:

7/17
HARUN TEKİN

8/17
MAURICIO ISLA

9/17
ADIL RAMI

10/17
JAILSON

11/17
DENİZ TÜRÜÇ

12/17
TOLGAY ARSLAN

13/17
OZAN TUFAN

14/17
FERDİ KADIOĞLU

15/17
GARRY RODRIGUES

16/17
MIHA ZAJC

17/17
MEVLÜT ERDİNÇ


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.