Ahmet Çakar'dan Ali Palabıyık'a olay sözler
02.02.2020

1/5
Süper Lig'in 20'inci haftası nefes kesen bir maça sahne oldu. Şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor ile Fenerbahçe, Medical Park Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Kazanan taraf 2-1'lik skorla Fırtına oldu. Tecrübeli yorumcu Ahmet Çakar'da bu maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çakar, maçın hakemi Ali Palabıyık'a eleştirilerde bulundu. İşte o sözler:

2/5
“Bekle belki kafa atıyor. Bana göre kırmızı değil sarı. Ona lafım yok. ama burada ben bunu tartışmıyorum. O ara ben hakemi izliyorum. Ndiaye'nin golünde bir şey yok. Ndiaye arkadan bir girer gibi oluyor adam bir kendini yere atıyor. Gustavo'da olabilir Jailson'da olabilir emin değilim. Ama Fenerbahçe'nin attığı gol çok daha temiz.

3/5
Uluslararası hakem gözlemcisi olarak baktığım vakit ben çok kötü bir not veririm. Ndiaye'nin golü bana göre gol. Ama onun su götürür tarafı var. Su götürür tarafı şu. Arkadan Gustavo'ya şarj yapar gibi oluyor Gustavo kendini yere atıyor. Hadi dedik yedi bir temas var. Ama son saniyede Vedat Muriç'in attığı gol öncesi Kruse'nin kaleciye yaptığı hiçbir müdahale yok.

4/5
Onu herkes yanlış biliyor. Sen kale sahasının dışındasın. O kale sahası içinde kısmi dokunulmazlığı var. O alandan çıktın mı futbolcusun. Bana göre temas da yok... Bir üst düzey maçta veya köy maçında o golü iptal ettiğin zaman çok kötü puan alırsın.“

5/5
“Ey hakem kardeşler. Size sistem VAR'ı getirmişler. Bırak faul mu kokuyor çalma gol olsun. Zaten sonra faulse VAR'dan kararını değiştirme hakkın var. Ama düdüğünü çaldığın an VAR'a bakıp golü veremezsin. Sonuç olarak Trabzonspor hayati bir puan aldı hayati bir puan“


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.