Rıdvan Dilmen'den Trabzonspor - Fenerbahçe yorumları
01.02.2020

1/17
Rıdvan Dilmen, NTV'de %100 futbol adlı programda Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçı yorumladı

2/17
MAÇ KÖR DÖVÜŞÜNE DÖNDÜ

Kaliteli başlayan maç kör dövüşüne döndü. Fenerbahçe oturaklı başladı, ilk atağında gol attı. Biraz pası güçlendirebilse, oyunu tutabilirdi.

3/17
TRABZON SADECE MÜCADELE ETTİ

Trabzonspor sadece ve sadece mücadele etti. Fenerbahçe oyunun son bölümüne doğru iyice karmakarışık bir düzendeydi. Bu kadar savunma zaafı vardı Trabzon'da, belki Hüseyin ile Campi'yi bir daha sahada görmeyeceğiz.

4/17
SON BÖLÜM AĞIR SİKLET MAÇI

Son bölüme baktığımızda ağır siklet maçı gibiydi. Maçın özeti basit, atan ve tutan. Uğurcan 5-6 tane müthiş top çıkardı.

5/17
SÖRLOTH HARİKA OYNADI

Müthiş oynayan bir santrfor, Sörloth hakikaten harika oynadı.

6/17
HATA YAPMASINI BEKLEDİ

Fenerbahçe deplasmanda hiç girmediği kadar gol girişimi ve pozisyon buldu. Aslında ezici bir oyun üstünlüğü yoktu maçta, Fenerbahçe'nin hata yapmasını bekledi Trabzon.

7/17
AUTU KORNER VERDİ

Hakem bir anda autu korner verdi, sahanın en iyi oyuncusu Sörloth'un omzundan top dışarı gitti, korner geldi. Hava topu için gelen Campi ve Novak oradaydı, dönmelerine gerek kalmamıştı, hakem hatası sonrası Trabzonspor 2. golü buldu.

8/17
TRABZONSPOR İYİ OYNAMADI

Trabzonspor bugün iyi oynamadı, mücadele etti. Ozan'ı sağ öne koydun, Trabzonspor 10 kişiyle savunma yaparak ceza alanını kalabalık tutuyor. Ozan da ortaya geldi, kalabalıklaştı.

9/17
MURIQI EN VASAT OYUNUNU OYNADI

Muriqi geldiğinden beri en vasat oyununu oynadı, Kruse fizik olarak zaten böyle bir oyuncu. Oyuna baktığımızda Fenerbahçe'nin rahat 1 puan alabileceği bir pozisyondu.

10/17
SKORU ETKİLEYECEK OLAY

Maç sonunda Kruse'nin, Uğurcan'a değmediği bir pozisyon var, faul çaldı. Ali Palabıyık, Kruse ve Uğurcan'ın sonda bir pozisyonu var, çok erken düdük çaldı aynı Galatasaray maçında olduğu gibi. Benim gördüğüm gibi pozisyon faul değilse, o da skoru etkileyecek bir olay.

11/17
KORNER DEĞİLDİ

Net olan tek şey, Trabzonspor'un 2. golü öncesinde, top Sörloth'tan çıktı ve korner değildi.

12/17
ŞAMPİYONLUK ADAYI FENERBAHÇE

Hakemin kötüye gittiği maçta iki yıldız vardı, biri Uğurcan, biri Sörloth. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 1 puan önüne geçti. Çok avantajlı gözüken Fenerbahçe desek de, transfer de yapamadı ama şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe.

13/17
MAÇA 1 PUAN YAZMIŞTIM

Bu maça 1 puan yazmıştım, belki kazanabilirdi. Ben Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında ciddi şekilde olduğunu düşünüyorum.

14/17
ÇOK DEĞERLİ 3 PUAN

Trabzonspor çok değerli 3 puanı aldı, Fenerbahçe de bu kadar pozisyona girdiği deplasmanı çok zor bulur.

15/17
TRABZON'DA YANLIŞ DEĞİŞİKLİK YOK

Trabzonspor'da Ekuban hazır değildi, oynatabildiği kadar oynattı, Yusuf da yoruldu. Trabzon'da yanlış değişiklik olmadı. Fenerbahçe'nin değişikliklerine bakarsak, ben daha fazla kanat oyuncusunun oyunda kalması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe kanatlara inebilseydi daha fazla, Kruse ve Muriqi daha fazla pozisyon bulabilirdi.

16/17
SOL BEK ALINMAMASI TUHAF

Fenerbahçe'nin sol bek almaması 30 transfer içinde, tuhaf. Fenerbahçe'nin stoperden önce sol bek alması gerekiyordu, çok etkiliyor, santrfora kadar etkiliyor. Dirar mesela, Fenerbahçe'nin yediği yerde duracağı yeri bilmiyor, bilse gider koşu yapar. Yokluktan sağ bek oynuyordu zaten Dirar, savunması olmayan bir oyuncu, sol ayağı olmadan sol bek oynatırsanız, problem olur. Bu Fenerbahçe'nin planlamadaki problemi. Bu sol bek krizi tartışılır.

17/17
HİÇ MANTIKLI BULMADIM

Trabzonspor'un 5 tane oyuncu transfer edebilmesini mantıklı bulmadım, demek ki bir açık bulunuyor.


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.