Fenerbahçe yönetimini çılgına döndüren transfer kararı! Rest...
31.01.2020

1/18
Ocak transfer döneminin son gününde Fenerbahçe cephesinde transfer çalışmaları son sürat devam ederken, diğer yandan da kulübe kaynak yaratmak adına satış operasyonları yürütülüyor.

2/18
Kadrosuna sadece Simon Falette'yi dahil edebilen Fenerbahçe, TFF ile yaşadığı mali sorunlar nedeniyle oyuncuya ocak transfer döneminin bitimine günler kala lisans çıkartabilirken, sol bek pozisyonu için de çalışmalarını yürütüyor.

3/18
Çaykur Rizespor'un Hırvat sol beki Melnjak için girişimlerde bulunan sarı lacivertliler, oyuncu için kulübüne herhangi herhangi bir transfer parası ödeyemeyecek olmasından dolayı şimdilik bekleme kararı almıştı.

4/18
Öte yandan daha önce el sıkışılan Milan'ın eski sol beki Ricardo Rodriguez'in daha fazla Fenerbahçe'yi beklemeyip Hollanda'nın PSV takımına transfer olması da sarı lacivertlilere vurulan 2. darbe olmuştu.

5/18
Yaşanan bu gelişmelerle beraber Fenerbahçeli yetkililer, ellerindeki oyuncuları istediği rakamlara satarak transferin son gününde kaynak yaratmak ve yeni takviyelerine resmi imzayı attırmak istiyor.

6/18
Takvim'in haberine göre Fenerbahçe'de işler istenildiği gibi gitmezken yönetim, bu bağlamda oyuncusuna gelen teklif için pazarlık yaptığı esnada İtalyan ekibi ile adeta burun buruna geldi.

7/18
Geçtiğimiz sezon Damien Comolli referansı ile Fenerbahçe'ye transfer edilen Miha Zajc, bu sezon istenilen performansı sergileyemezken, 2019-20 sezonunda Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından kızağa çekilmişti.

8/18
Sezon ortasında yaşadığı sakatlığın etkisiyle beraber Sloven orta saha oyuncusu, formayı unutmuş, sadece antrenmanlarına devam etmişti.

9/18
Transferde kaynak yaratmak için oyuncuyu değerlendirmeye alan Fenerbahçe yönetimi, İtalya'da piyasası olan Zajc için gelecek teklifleri değerlendireceğini menajerine iletmiş ve oyuncu için kulüp bulmasını talep etmişti.

10/18
BRESCIA TALİP OLDU

Sarı lacivertli futbolcuya İtalya Serie A ekiplerinden Brescia talip oldu. Daha önce Empoli'de forma giymesi, Zajc için Serie A'da referans olurken, İtalyan ekibinin temsilcileri Fenerbahçe ile masaya oturmayı talep etti.

11/18
KIRAN KIRANA PAZARLIK

Fenerbahçeli yetkililer, kıran kırana girdiği pazarlık masasında istediğini alamadı... Sarı lacivertli kurmaylar, 3.5 milyon euroya aldığı Zajc'ı 4 milyon euro gibi bir bedelle satmanın planlarını yapıyordu.

12/18
Brescia kulübü, bu rakamı çok yüksek bulurken, Miha Zajc için son teklifini iletti. Bu teklif, Fenerbahçe'nin Zajc için Empoli'ye ödediği miktardan daha da düşüktü. İtalyan ekibi, sarı lacivertlilere 'Maksimum 2.8 milyon euro verebiliriz' yanıtını verdi.

13/18
FENERBAHÇE REST ÇEKTİ!

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçeli yetkililer masadan kalkarken, Brescialı kurmaylara da rest çektiği öğrenildi. Önerilen fiyatı oldukça komik bulan sarı lacivertli kurmaylar, bu rakamın kabul edilmesi halinde göz göre göre zarar edeceklerini düşündü.

14/18
ZAJC YAZA KALDI

UEFA ile FFP anlaşması devam eden Fenerbahçe, Miha Zajc'ı yaz transfer döneminde satarak kaynak oluşturmaya çalışacak.

15/18
MIHA ZAJC KİMDİR?

1 Temmuz 1994 yılında Slovenya'nın Sempeter pri Gorici şehrinde dünyaya gelen Miha Zajc, 1.78 boyunda ve orta saha mevkinde forma giyiyor. Sağ ayağın etkili bir şekilde kullanabilen Zajc, kariyerine 2013 sezonunda NK Interblock Ljubljana U19 takımında NK Olimpija Ljubljana'ya transfer olarak başladı.

16/18
NK Olimpija'da gösterdiği başarılı performans ile NK Bravo'ya transfer olan Zajc, daha sonra NK Celje forması giyerken, 2016-17 sezonunda İtalyan ekibi Empoli'ye 2.3 milyon euro bedelle transfer oldu.

17/18
Empoli'nin Serie A'ya çıkışında önemli bir rol oynayan Zajc, Slovenya Milli Takımı ile 15 kez sahada yer aldı ve 4 gole imza attı.

18/18
Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin yolunu tutan Zajc, çıktığı 10 müsabakada 2 gole imza atmıştı. Zajc, bu sezon da Toplamda 6 karşılaşmada forma giydi ve 1 golü rakip filelere gönderdi.


Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek için sürpriz karar

Arrow

13 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin bonservisini belirledi

Arrow

İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.