Ali Koç’un kabuslarına giren 5 oyuncu
29.01.2020

1/6
Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç çok sıkıntılı günler yaşıyor... transfer edilen Simon Falette’e lisans çıkarılamıyor. Frankfurt geri istemiyor. Köln ise Gineli stoperle ilgilenmediğini sarı-lacivertlilere iletti.

2/6
Elde teklif gelen isimlerden Adil Rami, Tolgay Arslan, Miha Zajc ve Alper Potuk ise para tatlı geldiği için takımdan ayrılmak istemiyor.

3/6
Fenerbahçe’den imza parası dahil 2 sezonda 7 milyon Euro alacak Adil Rami, Euro 2020’de olmayı hayal ediyor. Bu yüzden forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor. Derby County en istekli takım. Ancak İngiliz ekibinin teklifi yılda 1.2 milyon Euro. Rami’nin Fenerbahçe’den yarı sezonda kazandığından bile az.

4/6
Tolgay Arslan’a ise Bundesliga 2’den teklifler var. Yılda 2.2 milyon Euro alan Tolgay’a eski takımı Hamburg’un teklifi yılda 400 bin Euro. Kazandığının 5 katından bile düşük.

5/6
Alper’in durumu da aynı. 2.2 milyon Euro olan maaşını 1.7 milyon Euro çekti. Yönetim Çaykur Rizespor’la anlaştı. Ancak Alper Potuk'un, 6 ay için 850 bin Euro almadan bir yere gitmeye niyeti yok.

6/6
Son olarak da Miha Zajc. Brescia, Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu mali durumdan yararlanmaya çalışıyor. Daha önce 4 milyon Euro nakit parayı masaya koyan İtalyanlar bu kez fikir değiştirdi. Parayı taksitle ödemeyi teklif etti. Bu da FFP konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’nin işine gelmiyor. (Fotospor)


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.