Fenerbahçe'de 2 ayrılık birden! Görüşmeler başladı
27.01.2020

1/10
Süper Lig'in ikinci yarısına Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir galibiyetleriyle başlayan Fenerbahçe'de ara transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala çalışmalar hızlandı. Kadroda düşünülmeyen birkaç oyuncuyu satarak hem Simon Falette'e lisans çıkartmak hem de Ricardo Rodriguez'i kiralamak isteyen sarı-lacivertlilerde 2 isim takımdan gönderiliyor. Fenerbahçe son dakika transfer haberleri...

2/10
Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 2-0'la geçen Fenerbahçe'de camianın yüzü gülüyor. Sarı-lacivertliler tamamen şampiyonluğa kilitlenmişken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

3/10
Fenerbahçe'de transferde ilk hedef Eintracht Frankfurt'tan kiralanan Simon Falette'nin lisansını çıkarmak. Şuanki tabloda -19 milyon TL ekside bulunan sarı-lacivertliler bir süredir artıya geçmenin hesaplarını yapıyordu.

4/10
Çalışmalarına yoğun şekilde devam eden sarı-lacivertlilerde, başkan vekili Semih Özsoy, kuruşun hesabını yaptıklarını ve transfer için çaba gösterdiklerini belirtmişti.

5/10
Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporuna göre Milan'ın sol beki Ricardo Rodriguez transferini imza aşamasına getiren Fenerbahçeli kurmaylar, harcama limiti sebebiyle transferi resmiyete dökememişti.

6/10
Harcama limitinde artıya geçmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe'de ilk hedef oyuncu satışı olarak belirlenmişti. Victor Moses'ın Inter'e transfer olmasından sonra Nijeryalı yıldızın maaş yükünden kurtulan sarı-lacivertliler 2 futbolcusuyla daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

7/10
ALPER POTUK İMZAYA KALDI

Moses'in ardından takımdan ayrılacak ikinci isim Alper Potuk olacak. 28 yaşındaki orta sahaya, Çaykur Rizespor talip olmuştu. Yönetim transfere izin verirken, Başakşehir maçı kadrosunda yer almayan Alper'in eski hocası İsmail Kartal'ın çalıştırdığı Rizespor ile anlaştığı belirtiliyor.

8/10
Transferin kiralık olarak gerçekleşeceği belirtilirken, anlaşmanın kısa sürede resmiyete dökülmesi bekleniyor. Alper Potuk sezon başında Fenerbahçe'deki sözleşmesinde fedakarlık yaparak indirime gitmişti.

9/10
ZAJC'TA GERİ SAYIM

Miha Zajc'ın menajeri, kulüpten sağlık raporlarını istedi. Daha önce de sakatlık raporları Brescia'ya gönderilmişti. İtalyan ekibinin, ayak bileğinin tamamen iyileştiğine kanaat getirmesi halinde Sloven oyuncunun transferini tamamlayacağı belirtildi.

10/10
Transferin 3.5 milyon euro satın alma opsiyonunu içeren kiralama şeklinde olması bekleniyor. Fenerbahçe'ye İtalyan ekibi Empoli'den transfer olan Sloven yıldızın sarı-lacivertli takımla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.