Comolli'ye rağmen Falette...
22.01.2020

1/10
Sarı lacivertli takımda bir yandan harcama limiti konusu, diğer yandan da transfer çalışmaları sürerken stopere alınan Simon Falette konusu da gündemden düşmedi.

2/10
Transferde harcama limitine takılan ve Simone Falette'ye lisans çıkaramayan Fenerbahçe'de Gineli futbolcunun durumu hala sorgulanıyor.

3/10
Eintracht Frankfurt takımından bedelsiz kiralanan Falette birçok anlamda sarı-lacivertlilerde merak konusu oldu.

4/10
Fenerbahçe’deki görevinden istifa eden Comolli’nin geçen sezon başı ismi gündeme gelen Gineli stoperi yeterli bulmayarak aylardır sahalardan uzak olan Diego Reyes’i İstanbul’a getirdiği belirlendi.

5/10
Comolli’nin kısa süre önce Falette’ye ikinci kez karşı çıktığı ancak scout ekibi ve yönetimin isteğiyle bu transferin gerçekleştirildiği ifade edildi.

6/10
Kulüpte görevli scout ekibinin yaklaşık 6-7 senedir yakından tanıdığı bir oyuncu olan Falette, 2018 yaz transfer döneminde yine E.Frankfurt’ta oynarken takip listesine dahil edilmişti. Ancak 2017-18 sezonunu 29 resmi maçta oynayarak tamamlayan yıldız stoper, Comolli tarafından onay görmemişti.

7/10
Falette’yi sarı-lacivertli takıma ve o dönem Cocu ile kurulması planlanan yapıya yeterli görmeyen Comolli, daha farklı arayışlara gireceğini vurgulamıştı. Hatta Cocu’nun PSV’yi çalıştırdığı dönemde de istediği için Comolli’nin de çabalarıyla defans hattına Diego Reyes hamlesi yapıldı.

8/10
Ancak aylardır sahalardan uzak olan Reyes’in takıma uyum sağlayamaması arayışları sürdürdü ve devre arasında Serdar Aziz-Sadık ikilisi geldi. Ancak arayış yine bitmedi ve Comolli’nin de çalışmalarıyla sezon başında Adil Rami ve Zanka gibi isimler kadroya dahil edildi.

9/10
Geçtiğimiz günlerde ise hem uygun maliyeti hem bedelsiz kiralaması hem de scout ekibinin uzun süredir tanıması ile Simon Falette tekrar listeye alındı ve son derece makul şartlarda bu transfer yapıldı.

10/10
Ancak görüşme sürecinde de Falette ismine soğuk bakarak mesafeli duran Comolli, twitter hesabı açarak bu transferin bizzat Başkan Ali Koç tarafından yapıldığını duyurmuştu. Comolli’nin bu sözleri daha sonra Başkan Koç tarafından da doğrulandı. (Skorer)


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.