'Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti' deniyordu! Yıkan haber...
19.01.2020

1/13
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi için çalışmalar son sürat devam ediyor... Son olarak Süper Lig'in 18. haftasında Gaziantep FK'yı 2-0'lık skorla geçen sarı lacivertliler, sezon sonunda mutlak şampiyonluk istiyor.

2/13
Bu zorlu maratonda olası sakatlıkları ve cezalı olacak isimleri düşünen Yanal, alternatifi olmayan pozisyonlar için yönetime raporunu iletmişti.

3/13
Gaziantep maçında Nabil Dirar'ı sol bek pozisyonunda oynatan Yanal'ın, Hasan Ali Kaldırım'ın uzun süren sakatlığından dolayı oyuncuyu tercih ettiği bilinirken, daha fazla bu durumda kalmak istemediği aktarıldı.

4/13
Ara transfer sezonunda 1 numaralı gündem maddesi olarak sol bek pozisyonunu belirleyen Fenerbahçe, Türkiye'de ve dünyadan önemli isimlerle birebir temasa geçmişti.

5/13
Bu hususta en kritik nokta Milanlı Ricardo Rodriguez'di. Şili asıllı İsviçreli yıldız için sarı lacivertliler ciddi derecede ilgisini göstermiş, İtalyan kulübü ile transfer pazarlığına başlamıştı.

6/13
Rodriguez'in de bu transferde oldukça istekli olduğu ve Fenerbahçe saflarına katılmaya olumlu baktığı, bir an önce resmi imzaların atılmasını istediği öğrenildi.

7/13
İKİ TARAF DA İSTİYOR AMA...

Fenerbahçeli yetkililerin de bu transferin gerçekleşmesi için adeta seferberlik ilan ettiği bilinirken, Milan'ın bonservis rakamı talep etmesinin yanı sıra, büyük bir engel daha çıktı. Hollanda basınında yer alan habere göre sarı lacivertliler, bu transferde Türkiye Futbol Federasyonu'na takıldı ve oyuncudan vazgeçme noktasına geldi.

8/13
FENERBAHÇE TRANSFER YAPAMIYOR

Mevcut durumda oyuncu satmadan alamayan Fenerbahçe'nin mali olarak ekside olması, Rodriguez transferindeki en büyük engel olarak göze çarpıyor. Öte yandan görüşmeler de tıkanmış durumda.

9/13
ALİ KOÇ İSYAN ETTİ!

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşmanın sonunda basın konuşan Ali Koç, konu ile ilgili, “Bankalarla yaptığımız anlaşmayı kısmen kabul ettiler. 40-50 milyonluk bir limit bekliyorduk ama şu an itibariyle transfer yapamıyoruz. Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Televizyonlara çıkıp anlatacağız, artık dayanılmaz hale geldi, yeter“ demişti.

10/13
PSV AVINI BEKLİYOR

Haberin detaylarında aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe'nin bu transferde çekimser davranmasının ardından Hollanda ekibi PSV devreye girdi. Kırmızı beyazlı ekip, futbolcuyu kadrosuna dahil edebilmek için yeni bir taarruza başlayacak ve işi bitirecek.

11/13
BİR KAÇ GÜN İÇİNDE...

Öte yandan Fenerbahçe'ye evet diyen ancak PSV'nin kendisini kadrosuna katması daha olası olan Ricardo Rodriguez'in kısa süre içerisinde Milan'dan ayrılacağı ve yeni takımına katılacağı belirtildi.

12/13
RODRIGUEZ KİMDİR?

Ricardo Rodriguez, 25 Ağustos 1992 yılında İsviçre'nin Zürich ilçesinde doğdu. 27 yaşında 1.80 boyundaki oyuncu, sol bek olarak görev alıyor.

13/13
KARİYERİ

Ricardo Rodriguez, kariyerine 2007 yılında İsviçre'nin FC Zürich Altyapısı'nda adım attı. Profesyonel futbol kariyerine ise 2010 yılında FC Zürich takımında başladı. İsviçreli Milli futbolcu daha sonra Wolfsburg ve Milan formalarını terletti.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.