Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık
17.01.2020

1/7
Süper Lig'de ikinci devreye takviyelerle girmek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin önündeki en büyük engel ise TFF'nin belirlediği harcama limitleri.

2/7
Birkaç gün içinde çözülmesi beklenen limit probleminin ardından sarı-lacivertliler iki yıldızı rsmen kadrosuna katacak. Harcama sınırlaması dolayısıyla halen lisansı çıkartılamayan stoper Simon Falette'in ardından sol bek Ricardo Rodriguez ismi de TFF'ye bildirilecek.

3/7
Bir kanat forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe'de beklenmedik bir ayrılık da yaşanabilir. İşte o detay...

4/7
Dünyaca ünlü gazeteci Di Marzio'nun haberine göre bu sezon Juventus'u tahtından etmek isteyen Inter, Victor Moses'ı gündemine aldı.

5/7
Roma'dan Leonardo Spinazzola'yı transfer etmek için çalışmalarını sürdüren lacivert-siyahlılar alternatif olarak Victor Moses'ı listesine dahil etti. Bonservisi Chelsea'de bulunan Moses için Inter'in 10 milyon Euro ödemesi gerekiyor.

6/7
Futbola Crystal Palace altyapısında başlayan Nijeryalı futbolcu Victor Moses, Wigan, Chelsea, Liverpool, Stoke City ve West Ham formaları giydikten sonra yeniden Chelsea'ye transfer oldu.

7/7
2019'un ocak ayında Fenerbahçe'ye kiralanan Nijeryalı futbolcu sakatlıklarla boğuştuğu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 Süper Lig maçında 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.