Fenerbahçe, Mergim Berisha transferini bitiriyor
15.01.2020

1/7
Sarı-lacivertliler, harcama limiti konusunda TFF'ye başvurmuştu. Ancak Federasyon, Kanarya'nın isteğini reddetmişti. Fenerbahçe kadrosuna kattığı Simon Falette ile gelecek transferlerin lisansını çıkarmak için öncelikle kasaya girdi sağlayacak.

2/7
Sarı-lacivertliler, Miha Zajc ve Ferdi Kadıoğlu'dan önemli bir para bekliyor. Başkan Ali Koç ve kurmayları özellikle bu iki oyuncudan gelecek para ile transferin önünü açacak. Sarı-lacivertliler takımdan ayrılacak isimlerin gidişiyle birlikte de iyice rahatlayacak.

3/7
FALETTE BEKLEMEDE

Kanarya, sıcak paranın gelişi, maaş bütçesinin de rahatlamasıyla transferde harekat başlatacak. İlk olarak Eintracht Frankfurt'tan kadroya katılan Falette'nin lisansı çıkarılacak.

4/7
Sarı-lacivertliler ardından da ihtiyaç olan diğer bölgelere transfer gerçekleştirecek. Burada öne çıkan isimler Ricardo Rodriguez ve Mergim Berisha. Milan'ın sol beki Rodriguez ana hedeflerden biri olacak.

5/7
RB Salzburg'un forveti Berisha için de girişimler hızlanacak. Alanyaspor'dan Papiss Cisse de bir diğer golcü adayı. Böylece nokta atışı takviyeler yapılacak.

6/7
BERISHA'NIN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Mergim Berisha'nın menajerinin sarı-lacivertli yöneticilerle görüşmek için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Çıkan haberlerde Berisha'nın teklifi kabul ettiği, görüşmelerin lisansların çıkıp çıkmayacağı üzerinden sürdüğü öğrenildi.

7/7
MAAŞ BÜTÇESİ RAHATLAYACAK

Kanarya; devre arasında maaş bütçesini rahatlatıyor. Adil Rami, Mevlüt Erdinç, Zajc, Moses, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk Jailson gibi isimlerle yollar ayrılınca maaş bütçesinde önemli bir boşluk açılacak. Bu da sarı-lacivertlilere transferde hareket kabiliyeti sağlayacak.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.