Fenerbahçe'de transfer için ayrılık şart! Yıldız isim haber bekliyor.
11.01.2020

1/16
Eintracht Frankfurt'tan Simon Falette'yi kadrosuna katarak transferde sessizliğini bozan Fenerbahçe, ikinci bombayı patlatmayı hazırlanıyor. Yıldız isim ile tüm pürüzleri halleden sarı-lacivertli ekibin yalnızca oyuncu satması gerekiyor. Listede bulunan iki isimden birisinin ayrılması durumunda Sarı-Kanaryalar yeni transferini açıklayacak.

2/16
Süper Lig'in ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Fenerbahçe, ilk yarısında defans hattından kaynaklanan bireysel hatalar nedeniyle kalesinde birçok gol görmüştü.

3/16
Savunma hattında istikrarı bir türlü oturtamayan Fenerbahçe'de yenilen basit goller beklenmedik puan kayıplarını beraberinde getirdi.

4/16
Transfer operasyonunun ilk meyvesini Gineli savunmacı Simon Falette'yle alan Sarı Kanaryalar'da sol bek belirsizliği taraftarı endişelendirdi.

5/16
Sarı Kanaryalar uzun süredir temaslarını hızlandırdığı sol bek transferinde somut adımlar atarken yıldız futbolcuyu kadroya katmaya artık çok yakın.

6/16
Tuttomercato, sarı-lacivertlilerin İsviçreli sol bek konusunda yoğun presinin sürdüğünü, ancak henüz kulüpler arasında resmi bir anlaşmanın imzalanmadığını belirtti. PSV Eindhoven'ın da oyuncuya ilgisinin devam ettiği kaydedildi.

7/16
Rodriguez'in 'ayrılma olasılığı' nedeniyle Milan'ın Cagliari ile bugün oynayacağı maçın kadrosuna alınmadığı da ifade edildi.

8/16
Fenerbahçe'nin Ricardo Rodriguez'e imza attırmak için oyuncu satışını beklediği ileri sürüldü.

9/16
YÖNETİMDEN HABER BEKLİYOR

Başkan Ali Koç'un 'Kadromuzdan bir isme iyi bir teklif var, değerlendiriyoruz' dediği futbolcu hakkında Jailson ya da Miha Zajc'dan biri olduğu yorumları yapılıyor.

10/16
Zajc'ı Brescia istiyor... Jailson içinse Napoli ve Arap takımlarının devrede olduğu iddia edildi.

11/16
Pazarlıkları sürdüren yönetimin, satışın ardından Rodriguez'i İstanbul'a ge tireceği gelen haberler arasında. Her konuda anlaşılan 27 yaşındaki sol bek, Fenerbahçe'den haber bekliyor.

12/16
Milan'da bu sezon 5 maçta şans bulabilen Rodriguez, İsviçre Milli Takımı'ndaki yerini korumak için daha çok süre alacağı bir takıma gitmek istiyor.

13/16
BRESCIA ZAJC İÇİN MASAYA OTURUYOR

Miha Zajc'a talip olan Brescia'nın Fenerbahçe ile resmi görüşmelere başlayacağı bildirildi.

14/16
İtalyan ekibine yakın Bresciaoggi sitesi, mavi-beyazlı ekibin diğer transfer hedeflerinden umduğunu bulamadığını vurguladı.

15/16
Zajc isminin yeniden öne çıktığı belirtilirken, “Sloven futbolcu transfere onay verdi. F.Bahçe ile görüşmeler yakında başlayacak“ denildi.

16/16
Tuttomercato, sarı-lacivertlilerin İsviçreli sol bek konusunda yoğun presinin sürdüğünü, ancak henüz kulüpler arasında resmi bir anlaşmanın imzalanmadığını belirtti. PSV Eindhoven'ın da oyuncuya ilgisinin devam ettiği kaydedildi.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.