Ersun Yanal yönetimden o ismi istedi!
10.01.2020

1/9
Ara transfer döneminde ilk bombayı, stoper mevkisinde oynayan Simon Falette'i kadrosuna katarak patlatan Fenerbahçe, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarı-lacivertliler, defans bölgesine takviyeyi Falette ile sınırlı tutmayacak. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, yönetime verdiği ikinci isim ortaya çıktı. İşte detaylar...

2/9
Süper Lig'de istediği gibi bir ilk yarı geçiremeyen Fenerbahçe, ikinci yarıda zirve yarışından kopmamak adına ara transfer döneminin hareketli takımlarından olmaya aday.

3/9
Sarı-lacivertliler, bu doğrultuda ilk transferini Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'i kadrosuna katarak yapmıştı. Fenerbahçe'de stoper harekatı sürüyor.

4/9
Takvim'de yer alan habere göre sezon başında kadroya bedelsiz olarak dahil edilen Fransız futbolcu Adil Rami'nin gönderilmesi ve şanssız bir sakatlık geçirerek sezonu kapatan Sadık'ın ise sözleşmesinin dondurulması yönünde rapor veren teknik direktör Ersun Yanal'ın tecrübeli bir stoper takviyesi istediği öğrenildi.

5/9
Sarı-lacivertlilerin gündeminde birçok isim olmasına rağmen bir isim ön plana çıktı. İşte o futbolcu...

6/9
Yanal'ın bu nedenle Hertha Berlin'de oynayan Jordan Torunarigha'nın ismini ikinci plana attığı ve listesinin ilk sırasına Aytemiz Alanyaspor'lu Welinton'un ismini yazdığı öğrenildi.

7/9
Fenerbahçe yönetiminin kısa süre içinde Akdeniz kulübü ile masaya oturarak Brezilyalı stoper için resmi teklifte bulunacağı ifade ediliyor.

8/9
30 yaşındaki defans oyuncusu kariyerine ülkesinin takımlarından Flamengo'da başladı. Katar'da Rusya'da forma giyen deneyimli stoper, 2017 yazında Al Khor'dan Alanyaspor'a bedelsiz olarak transfer oldu.

9/9
8 kez Brezilya U20 Milli Takımı'nda da top koşturan tecrübeli oyuncu, bu sezon Akdeniz ekibinin formasıyla çıktığı 16 maçta 2 gol kaydetme başarısı gösterdi.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.