“Fenerbahçe'de bir devir bitiyor“
10.01.2020

1/8
Sabah gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, A Spor'daki yayında Damien Comolli'nin görevden alınacağını ve Fenerbahçe'de bir devrin bitmek üzere olduğunu iddia etti. İşte Bilgiç'in iddiaları...

2/8
“BASIN TOPLANTISI HALA YAPILMADI“

Beşiktaş maçı sonrasında Ersun Yanal'ın bazı açıklamaları oldu. Bu açıklamlar bir gerginliğpin işaretiydi. “Hafta içi detaylı konuşma yapacağım“ dedi, biz de Ersun Hoca “Bu işi bitiriyor.“ dedik. Ersun Hoca'nın basın toplantısı da hala yapılmadı bu arada bunu da not olarak düşelim.

3/8
“TRANSFER GÖRÜŞMESİNDE COMOLLI YOK“

Sayın Ali Koç'un Sivasspor maçı öncesinde Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan'la ilgili yaptığı bir toplantı vardı. Biz onu ilk önce “Ali Koç iki kaptanı aldı, görüştü“ şeklinde yorumladık. Ancak sonraki gelişme ise Ozan Tufan'ın sözleşme imzalamasıyla sonuçlandı. Esasında bu bir transfer görüşmesiydi ve bu görüşmede Comolli yoktu.

4/8
“COMOLLI'NİN KENDİNE HESAP AÇMASI“

Comolli'nin olmaması, Ersun Hoca'nın yaptığı açıklamalar, transfer sürecinde yaşananlar bugün geldiğimiz noktada Comolli'nin kendisine sosyal medyada bir hesap açması, Falette'nin tamamen başkanın kararı olduğunu söylemesi, ardından diğer transferlerle ilgili kendisine yöneltilen ithamlarla ilgili kendisini savunması ondan sonra yardımcısının görevden alındığının resmi siteden belirtilmesi...

5/8
“BİR GÖRÜŞ AYRILIĞI VAR“

Bunların hepsini topladığımız zaman, Ersun Yanal'ın koyduğu tavır gibi, Comolli'nin de bir tavır koyduğunu görüyoruz. Comolli, daha önce bu yöndeki açıklamaları kulüpten yapıyordu. Böyle bir hesabın başkandan habersiz açılmayacağını söylemiştim ama başka durumları topladığınız zaman ortaya bir görüş ayrılığı çıkıyor.

6/8
“BİR DEVİR BİTİYOR“

Comolli de görünen o ki, görüşerek çekildiğini anlıyoruz. Twitter hesabı açtı, bu açıklamaları söyledi ve sorumluluğu başkana verdi. Bu yapılan açıklamaların hiçbiri Fenerbahçe resmi twitter hesabından retweet edilmedi. Ortada ciddi bir fikir ayrılığı, anlaşmazlık görünüyor. Comolli'nin kulübe geri çağırılması, bu hassas noktaların bir gelişmesiyse evet, “Bir devir bitiyor!“ demektir.

7/8
“COMOLLI 'BEN YAPMADIM' DİYOR“

Comolli, “Falette transferini ben yapmadım“ diyor. Dün, sosyal medyada ciddi şekilde suçlandı taraftar tarafından Comolli. Ali Koç da “İşleri yürüten Comolli'dir ama karar bize aittir“ diyor.

8/8
“İPLER ÇOKTAN KOPMUŞ GİBİ“

Fenerbahçe'de futbolcu izlemeye giden isimlere bakın. Volkan Demirel izliyor, Ersun Hoca'nın yardımcısı izliyor. Bunlar Comolli ile birlikte mi yapılıyor ya da Comolli'nin yönetmiyle mi yapılıyor? Onların izlediği oyuncularla, Comolli'nin yaptığı araştırmada seçtiği ya da takibe aldığı oyuncuların aynı olmadığını anlıyoruz. Aslında ipler çoktan kopmuş gibi.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.