Fenerbahçe'de çok konuşulan iddia Comolli, Koç...
10.01.2020

1/10
Fenerbahçe'de Damien Comolli depremi yaşanıyor. Sarı-lacivertli taraftarların bazı dönemlerde yapılan transferler sebebiyle tepki gösterdiği Comolli'nin görevden alınacağı ileri sürüldü.

2/10
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, sosyal medya hesabından Simon Falette transferi ile ilgili sürpriz bir paylaşım yapan Damien Comolli ile yolları ayırma kararı aldığı iddia edildi.

3/10
Ayrıca Temmuz 2018'den beri Comolli'nin yardımcılığını yapan Selinay Gürgenç'in görevine son verildiği belirtiliyor.

4/10
NELER YAŞANDI?

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Eintracht Frankfurt'tan yapılan Simon Falette transferi sonrasında gelen tepkilere yanıt vermek için Twitter hesabı açtı ve buradan bir açıklama yayınladı.

5/10
Comolli'nin açıklamasının ardından Ali Koç ile arasındaki iplerin koptuğu ve deneyimli sportif direktörle yolların ayrılması yönünde karar verildiği belirtildi.

6/10
Deneyimli sportif direktörün, Antalya kampından ayrılarak İstanbul'a gittiği ve başkan Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi. İşte Comolli'nin sosyal medyadan yaptığı açıklama

7/10
Simon Falette transferinin benim tarafımdan açıklanması gereken bazı noktaları olduğunu düşündüğüm ve sosyal medyada konuşulan birtakım yanlış ifadeleri düzeltme gereği duyduğum için bu hesabı açtım.

8/10
BAŞKANIMIZ İSTEDİ

Öncelikle, başkanımız Falette'yi kiralık olarak takıma kazandırmak istedi. Başkanın böyle bir isteği olması saygı görmeli. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından hoş karşılanmalı.

9/10
Sosyal medyada konuşulan ve medyada çıkan “Rogon Ajans“ ile olduğu varsayılan ilişki gerçeği yansıtmamaktadır. Benim onlarla hiçbir finansal bağım yoktur, sadece Luiz Gustavo ve tolga Ciğerci transferlerinde kendileriyle ilerledik.

10/10
Son olarak, benim hakkımda “Rogon Ajans“ haberi yapanlar ile hukuksal başvurumu yaptım ve bu yalan/saçma açıklamaları yapanlar ile yargı önünde hesaplaşacağız. Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne en iyi dileklerimle...“


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.