''Oyuncum Fenerbahçe'de oynamak istiyor''
08.01.2020

1/16
Fenerbahçe'de ara transfer dönemi çalışmaları tam gaz devam ederken, gelecek ve gidecek oyuncular belli olmaya başladı. Mutlak bir sol bek takviyesi yapmak için düğmeye basan sarı-lacivertli kurmaylar, transfer gözdesi Kolarov'un Roma'yla sözleşme uzatmasından sonra farklı arayışlara girmişti. Fenerbahçe aradığı sol beki buldu ve futbolcunun da İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Öyle yıldız futbolcunun menajeri de oyuncusunun Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıkladı. İşte gündem yaratacak transfer gelişmesinin detayları...

2/16
Süper Lig'de ilk yarının sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'de gözler tamamen ara transfer dönemine çevrilmişti. Sarı-lacivertliler uzun süredir uğraş verdiği sol bek transferinde nihai sonuca varmaya hazırlanıyor.

3/16
Transferde önceliği savunmaya veren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, sol bek ve stoper transferlerinin bitirilmesini istemişti.

4/16
Yaz döneminin son gününe kadar Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu Kolarov'dan kötü haber gelmişti. Sarı-lacivertlilerin ara transfer döneminde de gündeminde olan Sırp oyuncu, Roma ile sözleşme yeniledi.

5/16
Bu sezon şampiyonluktan başka bir düşüncesi olmayan sarı-lacivertli takımda yönetim herhangi bir bahane kabul etmezken, takımdaki eksik bölgeleri doldurmak için düğmeye bastı.

6/16
Listedeki yıldızlarla bir süredir görüşmelerini sürdüren Fenerbahçeli kurmaylar, hedefteki isimleri imza aşamasına getirdi.

7/16
Sol bek ve stoper takviyeleriyle takımı güçlendirmeyi amaçlayan sarı-lacivertlilerde Adil Rami'nin takımdan ayrılmak istemesi operasyonu hızlandırdı.

8/16
RAMI'NIN YERİNE FALETTE!

Fransa yayın yapan RMC Sport, Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Adil Rami'nin, sarı-lacivertli ekipten ayrılmak istediğini ileri sürdü.

9/16
Bu sezon sadece 4 maçta süre alan Rami'nin İstanbul macerasının sona ereceğini iddia eden RMC Sport, Kanarya'nın Adil Rami'nin yerine E.Frankfurt'tan Falette'yi alacağını yazdı.

10/16
RICARDO RODRIGUEZ TEKLİFİ KABUL ETTİ!

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Ricardo Rodriguez, Milan'da forma şansı bulamadığı için ayrılma kararı aldı ve Fenerbahçe ile yapılan görüşmeler sonrasında sarı lacivertlilerin teklifini kabul etti.

11/16
Ancak Fenerbahçe ile Milan arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı. Fenerbahçe'nin kiralama teklifine sıcak bakmayan Milan, oyuncuyu bonservisiyle göndermek istiyor. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

12/16
MENAJERİNDEN AÇIKLAMA!

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre, Ricardo Rodriguez'in menajeri Gianluca Di Domenico yaptığı açıklamada, “Oyuncum Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyor.“ dedi.

13/16
Ricardo Rodriguez kimdir?

2017 yılında Wolfsburg'dan, Milan'a transfer olan Ricardo Rodriguez, 27 yaşında ve sol bek mevkinde görev yapıyor.

14/16
Zurich altyapısından yetişen ve uzun yıllar burada oynayan İsviçreli doğumlu futbolcu bu sezon Milan'da fazla forma şansı bulamadı.

15/16
Ricardo Rodriguez, Milan formasıyla Serie A'da bu sezon 5 maça çıktı. Ricardo Rodriguez'in transfermarkt güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterildi.

16/16
A MİLLİ TAKIM'A RAKİP OLACAK

İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez, EURO 2020 için kadroda yer alması durumunda, A Milli Futbol Takım'la rakip olacak. Bilindiği gibi ay-yıldızlılar Galler, İtalya ve İsviçre ile aynı grupta yer alıyor.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.