Fenerbahçe'nin transferde B planı hazır! Comolli'den sürpriz hamle
08.01.2020

1/9
Sol ayaklı stoper arayışlarını sürdüren ve Simon Falette transferini bitirmeye çok yaklaşan Fenerbahçe, alternatif ismini de belirledi. Sarı-lacivertlilerin listesinde üst sıralarda yer alan isim için de satın alma opiysonlu kiralama teklifi yaptığı ifade edildi. İşte o transfer hamlesinin detayları...

2/9
Süper Lig'de ikinci yarıya eksiksiz ve daha iddialı bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, kulübün finansal bütçesini de aşmadan belirli mevkilere transfer yapmayı planlıyor.

3/9
Sarı-lacivertli takımın takviye yapmak istediği bölgeler arasında stoper ve sol bek ilk sırada yer alıyor. Belirlenen oyuncular için temaslarını sıklaştıran sportif direktör Damien Comolli'nin sürpriz hamlesi ortaya çıktı.

4/9
FALETTE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Stoper transferinde Frankfurt'ta forma giyen Simon Falette ile son aşamaya gelen Fenerbahçe, Fransız basınında yer alan haberlere göre oyuncuyu bugün sağlık kontrolünden geçirecek.

5/9
Takvim'de yer alan habere göre sarı-lacivertliler Falette transferinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanması durumunda ise alternatifini hazır tutuyor.

6/9
Buna göre Fenerbahçe, Herta Berlin'de forma giyen Nijerya asıllı Alman stoper Jordan Torunarigha ile temas halinde. Bu oyuncunun da Jesus ve Falette gibi sol ayaklı olması dikkat çekiyor.

7/9
Fenerbahçe bu oyuncuyu da diğer alternatif isimler gibi kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Sarı-lacivertliler, transfer limiti problemini aştıktan sonra stoperi açıklayacak.

8/9
Bu arada Ersun Yanal'ın bu sezon sadece 1 maçta görev yapan Falette'ye sıcak bakmadığı da iddialar arasında.

9/9
Fakat Comolli'nin ilk olarak Torunarigha'ya teklif götürdüğü öğrenildi. 22 yaşında ve 1.91 boyunda olan Torunarigha 20 kez Alman Milli Takımı'nın alt kategorilerinde forma giydi.


Tadic'e sürpriz teklif: Hiç düşünmeden kararını verdi

Arrow

Mourinho geri adım atmayacak: En büyük sıkıntı ortaya çıktı

Arrow

Ferdi Kadıoğlu'nun yerine transfer geliyor: İşte Mourinho'nun istediği isim

Arrow

Cengiz Ünder için sürpriz transfer ihtimali belirdi

Arrow

14 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan yönetime rapor: Zam istedi ama kendisine değil

Arrow

Fred'den 'özel' hamle

Arrow

Jose Mourinho rotasyona gidiyor

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.